Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Γιάννενα- Κακαβιά: Ένα έργο πρόθεσης

Την απόφαση …πρόθεσης χρηματοδότησης του οδικού άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά, που υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, σχολιάζει με δηκτικό τρόπο η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ιωαννίνων.

“Η απόφαση αυτή  αποτελεί συνέχεια σε έναν μακρόχρονο παιχνίδι εμπαιγμού που ξεκίνησε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, όταν ανακοίνωνε κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα το Νοέμβριο του 2021 τη δημοπράτηση του έργου «μέσα στο 2022». Μάλιστα ο υπουργός υποδομών κ.  Καραμανλής ανέφερε τότε ότι το έργο έχει γίνει ήδη επιλέξιμο στο νέο ΕΣΠΑ” επισημαίνεται στην ανακοίνωση που συνεχίζοντας κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι με την απόφαση πρόθεσης δίνεται νέα διάσταση στη κοροϊδία και τον εμπαιγμό των Ηπειρωτών, αφού το έργο δεν έχει ενταχθεί ούτε έχει εξασφαλιστεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση.

“Η κυβέρνηση αυτή, στο τέλος της τετραετίας της, έμεινε τελικά στις «προθέσεις» με απουσία έργων για το Νομό Ιωαννίνων. Δυστυχώς για τον τόπο. Αυτό είναι και το δώρο του κ. Μητσοτάκη στην Ήπειρο. Ένα έργο πρόθεσης! Πλέον η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *