Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Γιώργος Αρλέτος: Φαβορί για να διαδεχθεί τον Μωυσή Ελισάφ

Σε χθεσινό δημοσίευμα, το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αναφέραμε για τις διεργασίες που γίνονται στην παράταξη του Δημάρχου εν όψει της εκπεφρασμένης βούλησης του κ. Ελισάφ να παραιτηθεί, προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που τον απασχολεί.

Η απόφαση αυτή του Δημάρχου δείχνει και υπευθυνότητα αλλά και γενναιότητα και διαψεύδει όσους διέδιδαν ότι ο κ. Ελισάφ θα κρατήσει τη θέση του με κάθε τρόπο, γιατί είναι προσκολλημένος σ΄αυτή.

Αυτό που απασχολεί σήμερα τον Δήμαρχο -πέρα από την υγεία του, για την οποία όλοι εύχονται τα καλύτερα- είναι η προώθηση του έργου του, που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης και θεωρεί ότι ο καταλληλότερος να τον διαδεχθεί είναι ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος, ο οποίος ουσιαστικά είναι αυτός που σχεδίασε όσα έργα είναι υπό εκτέλεση.

Την άποψη αυτή του κ. Ελισάφ ενστερνίζεται και το μεγαλύτερο μέρος της Δημοτικής Ομάδας του και έτσι ο κ. Αρλέτος με τα σημερινά δεδομένα εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν στην επιλογή Αρλέτου αλλά ο Αντιδήμαρχος Έργων, παρά τα λάθη που του καταμαρτυρούν ορισμένοι άσπονδοι φίλοι του, με την εργατικότητά του έχει κερδίσει την προτίμηση της πλειοψηφίας.

Μάλιστα όπως σημειώνεται με νόημα για πρώτη φορά στην Ιστορία των Ιωαννίνων οι ένοικοι της Άνω και Κάτω Πλατείας θα είναι Βλάχοι και αυτό έχει πέρα από τον συμβολισμό του και πολιτική σημασία όσον αφορά την χημεία και την ισορροπία μεταξύ των δύο πόλων της τοπικής εξουσίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *