Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Δήμος Ιωαννιτών: Παρασκηνιακές διεργασίες εν όψει της παραίτησης Ελισάφ

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την παράταξη του Δημάρχου, ζήτημα ωρών αν όχι ολίγων ημερών είναι η παραίτηση του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ.

Στα γραφεία των αντιδημάρχων και των συνεργατών της Δημοτικής Αρχής επικρατεί αδημονία, αφού όλοι περιμένουν την παραίτηση του Δημάρχου και ήδη έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες που θα υποστηρίξουν όσους φιλοδοξούν να τον διαδεχθούν, με το κλίμα μεταξύ των διεκδικητών να μην είναι το καλύτερο, όπως είναι φυσιολογικό σε  περιπτώσεις διαδοχής.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει διαφωνία για το αν δικαιούνται να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου σύμβουλοι από τις παρατάξεις του κ. Γκόντα και του Μπαρτζιώκα, οι οποίες ως γνωστόν υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας με την Νέα Εποχή του κ. Ελισάφ και συγκροτούν από το 2019 το σχήμα που κυβερνά τον Δήμο Ιωαννιτών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποβληθεί ερώτημα στις νομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν για τις ακολουθητέες διαδικασίες, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η απάντηση του Υπουργείου.

Σε κάθε περίπτωση στο Δημαρχείο όλα είναι έτοιμα για την επόμενη ημέρα σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία διαδοχής που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην εκλογή του κ. Γκόντα, ως του επόμενου Δημάρχου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *