Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία του Κάστρου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

 

Στα προβλήματα πρόσβασης στο κτίριο όπου λειτουργούν δύο σχολεία στο Κάστρο, το 9ο διαπολιτισμικό δημοτικό και το ειδικό Σχολείο ΑμεΑ, αναφέρεται με επιστολή του γονέας, που το παιδί του φοιτά στο ειδικό Σχολείο.

Στην ευρύτερη περιοχή κατασκευάζονται από το περασμένο Πάσχα έργα με την οδό Γλυκήδων να έχει ανασκαφεί. Αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο μέρος της αυλής των δύο σχολείων  ( δίπλα στο Σουφαρί Σαράϊ) να χρησιμοποιείται ως έξοδος των οχημάτων του Κάστρου προς την παραλίμνιο οδό αλλά και ως χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων της περιοχής.

Ο χώρος όμως πρόσβασης στα σχολεία, όπου φοιτούν παιδιά ΑμεΑ είναι ανώμαλος και με κινδύνους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που επισυνάπτει στην επιστολή του ο αναγνώστης μας, την οποία παραθέτουμε αυτούσια:

“Τι δείχνουν οι  φωτογραφίες;

Από την μία ένας ολοφάνερα  ανώμαλος δρόμος  και από την άλλη πλευρά ο δρόμος γίνεται ομαλός για να κινούνται με άνεση τα αυτοκίνητα και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα. Και οι πεζοί από που θα περάσουν; Μέσα από το ναρκοπέδιο ή στο δρόμο; Συνηθισμένη εικόνα για τα Γιάννενα θα μου πείτε, τέτοιο Δήμο  και Δήμαρχο έχουμε αυτά  ζούμε. Όλοκληρη η πολη, όλες οι γειτονιές της πόλης τέτοια και χειρότερα πεζοδρόμια έχουν.

Το αξιοπερίεργο είναι πως αυτό το έκτρωμα είναι η είσοδος ενός σχολείου. Το ακόμη τραγικότερο είναι πως είναι η είσοδος δύο σχολείων: Του 2ου ειδικού σχολείου και του διαπολιτισμικού σχολείου μέσα στο Κάστρο.

Το εν λόγω σημείο βρίσκεται στην είσοδο του Κάστρου από την μεριά της “κυρά Φροσύνης”.

Καταλαβαίνετε, τι συμβαίνει; Αυτό το ανώμαλο τμήμα του δρόμουτο  βαδίζουν  καθημερινά μαθητές και εκπαιδευτικοί ΑμεΑ!  Από θαύμα δεν έχει γίνει ακόμη κανένα ατύχημα, ίσως χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων στο σχολείο.

Παρά τις προσπάθειες των διευθυντών των συγκεκριμένων σχολείων, ο Δήμος περί άλλων τυρβάζει και αδιαφορεί επιδεκτικά. “Θα φτιαχτούν, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες” είναι η απάντηση.

Δηλαδή, η ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένωνΑμεΑ μπαίνουν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα σε σχέση με την ολοκλήρωση των έργων.

Τραγωδία και ξεφτίλα μαζί!!!”

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *