Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
περιβάλλονΠολιτική

Ορίζοντες Ηπείρου: Κατατέθηκε η Μηνυτήρια Αναφορά για το έγκλημα στον Λούρο

Την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου, την οποία είχαν προαναγγέλλει οι Ορίζοντες Ηπείρου για το περιβαλλοντικό έγκλημα στον Λούρο κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Ριζόπουλος.

Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι απόδοση ευθυνών στην ανομβρία εκ μέρους του Περιφερειάρχη είναι μια πολιτική προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών, η οποία όμως δεν έχει καμία βάση.

«Δεν μου είναι ευχάριστο αυτό που έκανα σήμερα. Η πολιτική δεν πρέπει να διεξάγεται στα δικαστήρια, αλλά το τελευταίο που επιθυμώ για μια τέτοια τεράστια ζημιά είναι οι Ορίζοντες Ηπείρου να μπουν στο κάδρο της συγκάλυψης. Για τον ίδιο λόγο προσφύγαμε στην Αποκεντρωμένη για το σκάνδαλο των φωτοβολταϊκών ελπίζοντας όμως να είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις. Να είστε σίγουροι όμως ότι αν δοθούν κι άλλες αφορμές θα το κάνουμε ξανά. », είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ριζόπουλος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 45

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *