Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Εξωτερική πολιτική

Ο Σπύρος Ριζόπουλος για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ

Έχοντας γνώση της αμερικανικής πολιτικής ο Σπύρος Ριζόπουλος, αφού σπούδασε και έζησε στις ΗΠΑ κλήθηκε να εκφράσει τις απόψεις του στην εκπομπή της ΕΡΤ για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Ο επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ αποδραματοποιώντας όσα μεταδίδονται από την Ουάσιγκτον υποστήριξε ότι δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο να μην ελέγχει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ την Γερουσία και την Βουλή των Αντιπροσώπων, αφού από το 1870 μόνο τέσσερες φορές τις ενδιάμεσες εκλογές τις κέρδισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Επομένως είναι μία κλασική αμερικανική πραγματικότητα να χάνει τον έλεγχο της Γερουσίας ή της Βουλής στις ενδιάμεσες εκλογές ο Πρόεδρος και αυτό δεν είναι κάτι τραγικό που μας κάνει να πανικοβαλλόμαστε.

Στη συνέχεια ο κ. Ριζόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα της διακυβέρνησης Μπάϊντεν, τους παράγοντες οι οποίοι θα παίξουν ρόλο στο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, που έχουν σχέση με τον πρωτόγνωρο  πληθωρισμό, τις κρίσιμες εκλογές στην Πενσυλβάνια, που έχουν και Ελληνικό ενδιαφέρον και έδωσε τα δικά του προγνωστικά για τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών.

Ολόκληρη η παρέμβαση Ριζόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί:

σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *