Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Στα Γιάννενα την Παρασκευή ο Παύλος Πολάκης

Στα Γιάννενα θα βρεθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου ο Παύλος Πολάκης, για να μιλήσει στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα  «Κ. Κατσάρη» της Ε.Η.Μ (Παρασκευοπούλου 4-Ιωάννινα) σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «6 Εθνικές προτεραιότητες – Δικαιοσύνη παντού».

Την εκδήλωση διοργανώνει η  Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία σε ανακοίνωσή της, αφού επισημαίνει τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι αδύναμοι και οι μεσαίοι από την σκληρότερη αναδιανομή πλούτου που γνώρισε η χώρα μας και τις κρίσιμες ώρες για τη δημοκρατία, καλεί “κάθε δημοκράτη και δημοκράτισσα να συμπορευθεί μαζί της για την ανατροπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στις επερχόμενες εκλογές”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *