Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Τατιάνα Καλογιάννη: Η Δημοτική Αρχή ενεργεί με προχειρότητα και έλλειψη σοβαρότητας και στο θέμα του μεγάλου δακτυλίου

Για προχειρότητα και έλλειψη σοβαρότητας κατηγορεί την δημοτική Αρχή η Τατιάνα Καλογιάννη σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή του μεγάλου δακτυλίου της πόλης.

Αναφερόμενη στη χθεσινή συζήτηση στην Οικονομική επιτροπή για την έγκριση της τροποποίησης της μελέτης του μεγάλου δακτυλίου, η κ Καλογιάννη επικρίνει την δημοτική αρχή, γιατί χωρίς να καταθέσει την πολιτική της θέση και άποψη, κατέθεσε την εισήγηση των Τεχνικών Υπηρεσιών του ∆ήμου συνοδευόμενη από την σχετική αλληλογραφία με τον κατασκευαστή του έργου και τον μελετητή των γεωτεχνικών έργων.

“Χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες της για το ελάττωμα που καταγράφεται και κυρίως χωρίς να προτείνει τεκμηριωμένα μία βάσιμη και οριστική επίλυσή του, το θέμα επιστράφηκε για αναθεώρηση και βελτίωση των προτεινόμενων λύσεων στις υπηρεσίες.. Σαν να μην τρέχει τίποτε” επισημαίνει η κ. Καλογιάννη, υπενθυμίζοντας πως το 2017, όταν η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου πέρασε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οποία ήταν πρόεδρος, είχαν επισημανθεί –εκτός των άλλων- και τα προβλήματα που έπρεπε να επιλυθούν σχετικά με την επίδραση του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα και την απαίτηση για πραγματοποίηση των απαραίτητων γεωτεχνικών ερευνών.

“Αποδεικνύεται ότι οι προδιαγραφές των μελετών από την προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν ελλιπείς, οι μελέτες από τη νυν δημοτική αρχή δεν ολοκληρώθηκαν πριν την διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη του εργολάβου και η διαχείριση του έργου μετά τη σύμβαση είναι τουλάχιστον ερασιτεχνική. Από δω και πέρα απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Κάποιος, όμως, πρέπει να τα «δανείσει» στη δημοτική αρχή μέχρι το τέλος της θητείας της, δεδομένης της προφανούς ανεπάρκειάς της” καταλήγει η κ. Καλογιάννη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *