Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Περιφέρεια Ηπείρου: Ενημερωτική συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών!

Την αντίδραση των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου προκαλεί η απόφαση του κ. Καχριμάνη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών η ενημερωτική συνάντησή του την προσεχή Δευτέρα με τους Δημάρχους της Ηπείρου, με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα με επιστολή τους  στις 23-9 2022 προς τον κ. Καχριμάνη οι κ.κ. Ζάψας, Δημητρίου, Ριζόπουλος  και Πρέντζας ανέφεραν ότι πληροφορήθηκαν από τον τύπο ότι ο κ. Περιφερειάρχης καλεί τους Δημάρχους και το ΦΟΔΣΑ Ηπείρου για να συζητήσει το θέμα της δοκιμαστικής λειτουργίας των ΣΜΑ και άλλες εκκρεμότητες που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων.

“Παρά το γεγονός ότι οι Δήμαρχοι της Ηπείρου για τα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων εκπροσωπούνται από τον ΦΟΔΣΑ, εντούτοις η πρόσκληση έχει σταλεί σε όλους τους Δημάρχους καθιστώντας τη συνάντηση ένα μη αποφασιστικό σώμα” επισημαίνει η Αντιπολίτευση, που στην συνέχεια κατηγορεί τον Περιφερειάρχη ότι δεν ενημέρωσε ποτέ με υπηρεσιακή εισήγηση το Περιφερειακό Συμβούλιο, για τυχόν προβλήματα στη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ ή για εκκρεμότητες στη μεταβίβαση της διαχείρισης των απορριμμάτων, ενώ οι αιρετοί α’ βαθμού τοπικής διοίκησης θα συζητήσουν για τη δοκιμαστική λειτουργία τους.

“Με την παρούσα σας καλούμε να στείλετε πρόσκληση με την ακριβή ώρα και το  τόπο στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ώστε όσοι επιθυμούν,  ή οι αντιπρόσωποι που θα ορίσουν, να συμμετέχουν για να ενημερωθούν για την κατάσταση” καταλήγει η επιστολή των επικεφαλής των 4 παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.

Στην επιστολή αυτή ο κ. Καχριμάνης απάντησε ότι η σύσκεψη της Δευτέρας είναι κλειστή, γιατί την προκάλεσε ο ίδιος, ότι φέρει προσωπική ευθύνη για τις συμβάσεις που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων, αφήνοντας  ουσιαστικά να εννοηθεί ότι αφού έχει την ευθύνη ως πρόσωπο, άρα ο ίδιος καλεί όποιον θέλει στη σύσκεψη της Δευτέρας!!!

Σχολιάζοντας την απάντηση αυτή του Περιφερειάρχη η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί τον κ. Καχριμάνη “για προσωπική-ιδιοκτησιακή αντίληψη που έρχεται ως επιστέγασμα της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς που επιδεικνύει σε όλη τη θητεία που διανύουμε,  και αυτό οφείλει να απασχολήσει και τους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας, οι οποίοι συχνά εμφανίζονται το ίδιο μη ενημερωμένοι για τις αποφάσεις του  περιφερειάρχη, εξίσου όσο οι περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης”.

“Καλούμε την περιφερειακή αρχή να φέρει στο περιφερειακό συμβούλιο, υπηρεσιακή εισήγηση για το θέμα της λειτουργίας των ΣΜΑ που χορταριάζουν εδώ και χρόνια καθώς και συνολικά για τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν με τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας της διαχείρισης των απορριμμάτων στο ΦΟΔΣΑ” αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *