Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Καχριμάνης πίνει, Καχριμάνης κερνάει…

“Αυτό έκανε πράξη η Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου, όταν γνωμοδότησε χθες θετικά για την εγκατάσταση ενός Φωτοβολταϊκού Πάρκου (ΦΠ) στην Κοινότητα Μαργαριτίου, στο οποίο ιδιοκτήτες είναι μέλη της φυσικής αλλά και της πολιτικής οικογένειας του κ. Περιφερειάρχη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της  η Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί τον κ. Καχριμάνη για μεροληπτική στάση, αφού όπως υποστηρίζει “η Επιτροπή είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά για έργο αντίστοιχης ισχύος στο ίδιο σημείο που συμμετείχε άλλη επιχείρηση με το σκεπτικό ότι θα δεσμευτεί το δίκτυο της ΔΕΗ και θα είναι αδύνατη η τοποθέτηση ΦΠ από ΤΟΕΒ ή κτηνοτρόφους που θα θελήσουν φτηνή ενέργεια”.

“Τώρα η επιχειρηματική επένδυση βαφτίστηκε συνεργασία αγροτών ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για φαρμακοποιούς, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, κτηνοτρόφους, ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων μέχρι και τοπογράφους μηχανικούς” επισημαίνει η ανακοίνωση.

Στην συνέχεια η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τον κ. Καχριμάνη γιατί, αν και είχε προσωπικό κώλυμα όμως συμμετείχε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος για να υπερασπιστεί την επένδυση που συμμετέχει η φυσική και πολιτική του οικογένεια αποδεικνύοντας πόσο θετικός είναι στο ημέτερο ΦΠ”.

Για να αποδείξει τα δύο μέτρα και σταθμά με τα οποία αποφασίζει η Περιφερειακή Αρχή αναφέρει ότι, στο προηγούμενο θέμα της Επιτροπής, υπήρχε αρνητική εισήγηση για μια εξίσου μεγάλη επένδυση στο Δήμο Ζίτσας,  με το σκεπτικό ότι «τόσα άγονα μέρη έχει η Ήπειρος, γιατί να γίνει η επένδυση στο Δήμο Ζίτσας».

“Προφανώς με αυτό το σκεπτικό οι κτηνοτρόφοι και λοιποί επιχειρηματίες του Μετσόβου, κάνουν επενδύσεις στο Μαργαρίτι” σχολιάζει σκωπτικά η Λαϊκή Συσπείρωση.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *