Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ο Πρόεδρος της Βουλής σε ρόλο Μαυρογιαλούρου

Την ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής ότι η επέκταση της Ιόνιας Οδού εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ και οδεύει προς δημοπράτηση, ανακοίνωση που έκανε ο κ. Τασούλας  στην συνάντησή του με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

“Νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε την κυβέρνηση της ΝΔ που κατάφερε να εντάξει ένα έργο χωρίς ολοκληρωμένη μελέτη και πριν ακόμη ανοίξει το τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου Υποδομών.Όσο κι αν ψάξει κανείς δεν θα βρει ανάλογο προηγούμενο. Θα ζητούσαμε την πράξη ένταξης του έργου αλλά είναι άσκοπο και μάταιο” αναφέρει σκωπτικά η ανακοίνωση που συνεχίζει “Φυσικά υπάρχει και η πρωθυπουργική εξαγγελία για τη δημοπράτηση του οδικού έργου μέχρι το τέλος του 2022. Εξαγγελία που είναι στον «αέρα» αφού το έργο δεν έχει ενταχθεί και  δεν  έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες. Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο που απαιτείται για τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης και την τελική έγκριση από την Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, η δημοπράτηση μάλλον θα αργήσει…”

“Κατανοούμε την αγωνία της ψήφου, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Δυστυχώς για την πραγματικότητα και τον τόπο μας…” καταλήγει το σχόλιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι και ο επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. Ριζόπουλος σε συνέντευξή του την Δευτέρα αναφέρθηκε στο θέμα επισημαίνοντας τα εξής: “Υπάρχει μεγάλη συζήτηση αλλά και μεγάλη σύγχυση σχετικά με τη δημοπράτηση της Ιόνιας οδού. Η αλήθεια όμως είναι ότι χάσαμε δύο χρόνια με τους τσαμπουκάδες του περιφερειάρχη για να αναλάβει τις μελέτες η Περιφέρεια, χωρίς τελικά να γίνει τίποτα. Οι μελέτες δεν τελείωσαν ακόμα και το υπουργείο λέει ότι η δημοπράτηση θα γίνει μέχρι τέλος του χρόνου. Πώς θα γίνει αυτό; Δεν είναι απλό. Είναι στον αέρα το χρονοδιάγραμμα των μελετών. Μόνο ως προεκλογικά λόγια μπορεί να ακούγονται όλα όσα λέγονται που φτάνουν ακόμα και στο σενάριο της χρηματοδότησης από το νέο ΕΣΠΑ. Πώς μιλάμε για δημοπράτηση, αφού δεν έχουμε τη δέσμευση στο ΕΣΠΑ του ποσού ; Αποκλείεται στην παρούσα θητεία να ξεκινήσει το οτιδήποτε»

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *