Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Ικανοποίηση για την 2η Έκθεση τοπικών προίόντων

Την ικανοποίησή του εκφράζει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για την επιτυχημένη διοργάνωση της 2ης Έκθεσης Τοπικών προϊόντων που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Μαβίλη.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όμως έμειναν   και οι εκθέτες, που είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους  πολυπληθείς επισκέπτες της έκθεσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ιωαννίνων κ. Δημητρίου  με την λήξη της έκθεσης σημείωσε “πως ολοκληρώθηκε η 2η προσπάθεια και είμαστε έτοιμοι να σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα αυτού το εγχειρήματος σε μια νέα βάση, να σχεδιάσουμε ένα πιο διευρυμένο  γαστρονομικό event το οποίο την επόμενη χρονιά θα συνδυαστεί με πολλά παράλληλα δρώμενα και όχι μόνο σε ένα σημείο της πόλης”.

Επίσης ο  κ. Δημητρίου τόνισε την υποχρέωση του Επιμελητηρίου να στηρίξει τους επαγγελματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, που επιχειρούν μέσα σε  έναν διεθνώς  ανταγωνιστικό κλάδο.

Παράλληλα υποσχέθηκε ότι το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σχεδιάζει να οργανώσει ένα event που κάθε χρόνο θα συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία πάντα με τις Πρεσβείες αλλά και επιχειρηματίες  που ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα μας σε χώρες του εξωτερικού, κάτι που θα έχει θετικές επιπτώσεις και για τον τοπικό τουρισμό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *