Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Συγκλονίζει η συζήτηση της Ιωάννας Παλαιοσπύρου με την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα και η Ιωάννα Παλαιοσπύρου είναι δυο γυναίκες που υπήρξαν θύματα της πιο αποτρόπαιης μορφής βίας, που είναι η επίθεση με βιτριόλι και το δράμα τους συντάραξε σε διαφορετικές εποχές την Ελληνική κοινωνία.

Βέβαια αυτοί, που επιτέθηκαν το 2008 στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, που αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των καθαριστριών δεν βρέθηκαν ποτέ για να λογοδοτήσουν για το φριχτό έγκλημά τους σε αντίθεση με τον θύτη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που  και βρέθηκε και αντιμετώπισε τις συνέπειες του νόμου.

Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν για να να συζητήσουν για τη σειρά podcast με τίτλο «ΙΩΑΝΝΑ» που επιμελείται η Ιωάννα Παλαιοσπύρου, εδώ και κάποιους μήνες σε μια συνάντηση που όπως επεσήμανε η Ιωάννα, ανοίγοντας την συζήτηση, δεν ήταν η πρώτη, αφού  έχει συναντηθεί με την Κωνσταντίνα αρκετές φορές και έχουν αναπτύξει λόγω των φοβερών τους εμπειριών μια ιδιαίτερη σχέση.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο γενναίων γυναικών, πέρα από το συμβολικό της χαρακτήρα, συγκλονίζει όσους έχουν την δύναμη να την παρακολουθήσουν:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *