Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Κατεψυγμένες ιταλικές πίτσες στο Ζαγόρι; Και όμως είναι αληθινό!

Και όμως είναι αληθινό! Στο πανέμορφο Ζαγόρι, που φημίζεται για τις νοστιμιές του, που κατασκευάζονται από γνήσια τοπικά προϊόντα, τις οποίες νοστιμιές έρχονται για να γευτούν επισκέπτες από τα πέρατα του κόσμου, υπάρχουν δυστυχώς επιχειρηματίες που σερβίρουν εισαγόμενα φαγητά και συγκεκριμένα κατεψυγμένες ιταλικές πίτσες!

Αυτό μας καταγγέλλει ( στέλνοντας και τη φωτογραφία) ξεναγός τουριστικού γκρουπ από το Ισραήλ, που μετά την ξενάγηση που έκανε στους επισκέπτες σε ονομαστό χωριό του Ζαγορίου και που περιλάμβανε και ενημέρωση για τα προϊόντα και τις τοπικές σπεσιαλιτέ, ύστερα οδήγησε το γκρουπ σε εστιατόριο του χωριού.

Εκεί όμως διεπίστωσε με έκπληξη ότι όσα είχε πει προηγουμένως ήταν λόγια του αέρα, αφού οι πίτσες που παρήγγειλαν νεαρά μέλη του γκρουπ ήταν εισαγόμενες καταψυγμένες ιταλικές πίτσες, γεγονός που την γέμισε με οργή.

Αγανακτισμένη η ξεναγός, με μήνυμά της στο σάιτ μας, τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες επιχειρηματιών είναι πισώπλατο χτύπημα στο brand name του Ζαγορίου, που με τόσο κόπο και επιμονή δημιούργησαν οι επιχειρηματίες της περιοχής και το οποίο καταστρέφουν ασυνείδητοι εστιάτορες με σκοπό το εύκολο κέρδος.

Ασυνείδητοι επιχειρηματίες που μετά από δύο τρία χρόνια θα πάρουν τα κέρδη τους και θα εγκαταλείψουν το Ζαγόρι, αφήνοντας πίσω τους ανεπανόρθωτη ζημιά σε όσους επιμένουν να συμπεριφέρονται με τρόπο αυθεντικά ‘Ζαγορίσιο”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *