Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

“Τρία χρόνια μετά- Ένα χρόνο πριν”

Κοινή -ανοιχτή στο κοινό- εκδήλωση, με τίτλο “Τρία χρόνια μετά- Ένα χρόνο πριν”, διοργανώνουν αύριο Δευτέρα, 4 Ιουλίου και ώρα 6.30 στο ξενοδοχείο Du Luc, οι  παρατάξεις στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Ιωαννιτών  “Κοινό των Ηπειρωτών” και “Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή“.

Οι δυο αυτές παρατάξεις, με χώρο αναφοράς τον ΣΥΡΙΖΑ, θα αξιολογήσουν την πορεία της Αυτοδιοίκησης στα τρία χρόνια μετά τις τελευταίες εκλογές και ένα χρόνο πριν τις επόμενες, σε συνάρτηση  με τις  παρεμβάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ με τις αντισυνταγματικές διατάξεις Θεοδωρικάκου και θα συζητήσουν για την επόμενη ημέρα στην Αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα, τις προοπτικές και τα καθήκοντα που επιτάσσει η συγκυρία.

Ομιλητές θα είναι οι επικεφαλής των παρατάξεων Γιώργος Ζάψας και Λάζαρος Νάτσης, ενώ θα παρέμβουν με τοποθετήσεις οι: Όλγα Γεροβασίλη, γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Καλογιάννης Απόστολος, δήμαρχος Λάρισας, Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης, πρώην Δήμαρχος Σκύρου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αναγνωστάκης Δημήτρης, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Στερεά υπεροχής”, πρώην δήμαρχος Χαλκιδαίων και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Σπιλάνης Απόστολος, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Β. Αιγαίου “Συμπαράταξη Πολιτών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *