Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Το ΚΚΕ για τις αποζημιώσεις στους μανταρινοπαραγωγούς των νομών Άρτας και Θεσπρωτίας

 

Ως ένα άλλο παράδειγμα πολιτικής εξαπάτησης των αγροτών θεωρεί η Επιτροπή Ηπείρου-Κερκύρας και Λευκάδας της Οργάνωσης του ΚΚΕ  τις εξελίξεις που αφορούν τις ενισχύσεις που θα δίνονταν στους μανταρινοπαραγωγούς των νομών Άρτας και Θεσπρωτίας.

Ενώ – όπως αναφέρει η ανακοίνωση- οι παραγωγοί περίμεναν να πάρουν τα ψίχουλα των 70 ευρώ/στρέμμα, που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση λόγω της ζημιάς που έπαθαν κατά το έτος του 2020, διαπίστωσαν ότι:

α) η ενίσχυση  δεν αφορά όλους τους μανταρινοπαραγωγούς αλλά μόνο όσους καλλιεργούν την ποικιλία κλημεντίνη

β) το ποσό της ενίσχυσης συμψηφίζεται με το ποσό των μη επιστρεπτέων προκαταβολών που είχαν λάβει πριν από 2 χρόνια.

Αποτέλεσμα ήταν αρκετοί παραγωγοί να μην πάρουν τίποτα ή να πάρουν μειωμένο το ποσό της ενίσχυσης που περίμεναν.

“Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα πολιτικής εξαπάτησης των αγροτών από την κυβέρνηση της ΝΔ, που ενώ επικαλείται τη δημοσιονομική πειθαρχία για τους βιοπαλαιστές αγρότες, την ίδια στιγμή δίνει απλόχερα και χωρίς “συμψηφισμούς” 4 δισ. κάθε χρόνο για στρατιωτικές ανάγκες του  ΝΑΤΟ, 32 δις στους μεγαλοεπιχειρηματίες από το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης στα οποία θα προστεθούν και τα 11 δις από τον νέο αναπτυξιακό νόμο κλπ.”, επισημαίνει η ανακοίνωση, με την οποία καλούνται οι αγρότες “να εντείνουν τον αγώνα τους  για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, τη μείωση του κόστους παραγωγής με φθηνό ρεύμα και πετρέλαιο, με κατώτερες εγγυημένες τιμές που να αφήνουν ένα εισόδημα επιβίωσης, και ΕΛΓΑ που να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% την παραγωγή, το φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.”

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *