Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
χιούμορ

Επιβραβεύουν το έργο της Δημοτικής Αρχής οι Οικολόγοι- Πράσινοι!

 

Μετά τα διθυραμβικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο σάιτ μας  από επισκέπτες της πόλης μας για το πράσινο, που με τόσο κόπο και θυσίες διατηρεί η δημαρχιακή Αρχή Ελισάφ, σήμερα ήλθε και η πολιτική αναγνώριση του έργου της από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, που δεν είναι άλλοι από το Κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.

Συγκεκριμμένα αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τον τομεάρχη περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο και το οργανωτικό γραμματέα Μεσογειακού Δικτύου των Ευρωπαίων Πράσινων, Δομήνικο Χρυσίδη επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο και με την παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαγεωργίου συζήτησαν θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τις καλές πρακτικές που ακολουθεί στο θέμα αυτό ο δήμος των Ιωαννίνων με σκοπό την ανταλλαγή τους  με άλλους δήμους στο πλαίσιο του Μεσογειακού Δικτύου.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *