Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Βγήκε τσάρκα στη Ραφήνα

Πλώρη για τουλάχιστον τη δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές έβαλε η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Μαρία Κεφάλα, η οποία παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία, άρχισε την προεκλογική της εκστρατεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η εκπρόσωπος της Nouvelle Vague της ΝΔ  ως πρώτο σταθμό της προεκλογικής της εκστρατείας επέλεξε τη Ραφήνα.

Στη Ραφήνα η κ. Κεφάλα συναντήθηκε με οπαδούς του κόμματος που ψηφίζουν στα Γιάννενα και επισκέφτηκε τα μαγαζιά Ηπειρωτών, που ζουν εκεί. Στις συναντήσεις αυτές η Μαρία μίλησε με ενθουσιασμό για τον πρωθυπουργό και το λαμπρό κυβερνητικό έργο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα της ΝΔ θα πάει πολύ καλά στις προσεχείς εκλογές και ότι η ίδια σκοπεύει σε καλύτερο πλασάρισμα έχοντας ως στόχο τη δεύτερη θέση, πίσω από τον κ. Τασούλα.

Και αν ο Πρόεδρος της Βουλής δεν κατεβεί στα Γιάννενα στόχος της είναι η πρώτη θέση!

Ρίτα Πουλακίδα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *