Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Σε παράλληλο σύμπαν ο κ. Καχριμάνης

“Σε παράλληλο σύμπαν κινείται ο κ. Καχριμάνης”, αναφέρουν οι Ορίζοντες Ηπείρου σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη ότι συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και παρέλαβε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τη μελέτη της εθνικής οδού από κόμβο Καμπής της Ιόνιας οδού μέχρι κόμβου Ζέφυρο Π.Ε. Πρέβεζας, προκειμένου να την προσαρμόσει στα τωρινά δεδομένα και να την «ωριμάσει», ώστε στη συνέχεια να την εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

“Η εξέλιξη αυτή θυμίζει ακριβώς την πλήρη αποτυχία του στο θέμα του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά” και “φαίνεται ότι ο κ. Καχριμάνης είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και σε ότι έχει να κάνει με τα έργα υποδομών – μεταφορών στην Ήπειρο” επισημαίνεται στο σχόλιο, στο οποίο γίνεται αναφορά στην κριτική που άσκησαν οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στην επιλογή να αναλάβει η Περιφέρεια Ηπείρου την ολοκλήρωση της μελέτης για την επέκταση της Ιόνιας οδού από τα Γιάννενα μέχρι την Κακαβιά.

“Ενάμιση χρόνο μετά όλη  η Ήπειρος γνωρίζει την «επιτυχία» του κ. Καχριμάνη. Ο δρόμος κουτσουρεύτηκε, η μελέτη γύρισε πίσω στο υπουργείο Υποδομών και η χρηματοδότηση αγνοείται. Στην ίδια μοίρα φαίνεται όμως ότι πέφτει και το έργο της παράκαμψης της Φιλιππιάδας” “Με λίγα λόγια, Ιωάννινα – Κακαβιά και Καμπή Ιόνιας οδού μέχρι κόμβο Ζέφυρο της Πρέβεζας οδεύουν σε παράλληλους δρόμους με τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα”.

“Με ακόμα λιγότερα, ο κ. Καχριμάνης ζει και κινείται στο δικό του παράλληλο σύμπαν. Μήπως τελικά η συνάντηση με τον πρωθυπουργό έγινε στο ίδιο παράλληλο σύμπαν;” καταλήγει με τρόπο αιχμηρό το σχόλιο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *