Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
χιούμορ

Ο Grande Βενιζέλος στον Grand Serai…

Εκδήλωση στον  Grand Serai διοργανώνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 19:30,   το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών μαζί με τον Όμιλο Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού, που εδώ και μερικά χρόνια λειτουργεί ως δεξαμενή σκέψης της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του κ. Ελισάφ, με θέμα την Ουκρανία.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι “Η Ελλάδα μπροστά στον καθρέφτη της Ουκρανίας”.

Λογικό και επόμενο είναι σε μια τέτοια εκδήλωση, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι …καθρέφτες, να είναι ομιλητής ο Βαγγέλης Βενιζέλος, που έχει καθίσει άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέπτη του και έχει συνομιλήσει με τον εαυτό του.

Και η επιλογή του ξενοδοχείου με το βαρύγδουπο όνομα, αντί της αίθουσας των Παλαιών Σφαγείων, όπου συνήθιζαν μέχρι τώρα οι διοργανωτές να κάνουν τις εκδηλώσεις τους δεν είναι τυχαία. Ένας Grande πολιτικός μόνο στo Grand Serai θα μπορούσε να μιλήσει.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *