Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άρτας για τις καταστροφές στα ακτινίδια από την ανεμοθύελλα

Στην καταστροφή, που έπληξε τους καλλιεργητές ακτινιδίου στην Άρτα, όταν ακραία καιρικά φαινόμενα (ανεμοθύελλες) κατά τις πρωινές ώρες της 19ης Μαΐου, έπληξαν τον κάμπο της Άρτας, αναφέρεται με ανακοίνωσή του, το τμήμα Αγροτικής Πολιτικής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας.

“Η ζημιά, που είναι πάρα πολύ μεγάλη, ιδίως σε περιοχές της Δ.Ε. Φιλοθέης είναι διπλή, σύμφωνα με τους παραγωγούς, διότι, εκτός από τη καταστροφή του άνθους, που θα εξασφάλιζε την φετινή σοδειά, συνέβη και καταστροφή των βεργών, που θα απέφεραν παραγωγή την επόμενη χρονιά” επισημαίνεται στην ανακοίνωση με την οποία καλείται ο ΕΛΓΑ να σταθεί έμπρακτα δίπλα στους αγρότες παραγωγούς, με την άμεση αποστολή  κλιμακίου στην περιοχή,  προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές και να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία αποζημιώσεων στους παραγωγούς ακτινιδίων.

Να σημειωθεί ότι η καλλιέργεια του ακτινιδίου είναι μια πολύ κοστοβόρα καλλιέργεια, ειδικά τα τελευταία χρόνια, από την οποία στηρίζονται πολλές οικογένειες στον νομό Άρτας και μαζί με αυτές στηρίζονται και τα συναφή επαγγέλματα που υποστηρίζουν αυτή την καλλιέργεια.

“Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι η κλιματική αλλαγή, που έχει εδώ και καιρό εξελιχθεί σε κλιματική κρίση, απειλεί την επιβίωση πολλών καλλιεργειών και το εισόδημα των αγροτών μας. Και ότι η κυβέρνηση οφείλει να εκπονήσει ένα συνολικό σχέδιο αντιμετώπισης των συνεπειών της και να στηρίξει τους πληττόμενους παραγωγούς” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *