Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Ζάψας και Μαντάς ζητούν διευκρινίσεις

Τραυματισμένο βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο η επόμενη ημέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την Κ.Ε του κόμματος, με τις οργανώσεις να βρίσκονται σε αναταραχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Ζάψας, που προτίθεται να υποβάλει ένσταση, με επιστολή του προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή εκφράζει την αγανάκτησή του για τον αποκλεισμό του, ζητώντας εξηγήσεις.

‘Ομως και ο Χρήστος Μαντάς που εκλέχτηκε στη θέση του κ. Ζάψα με αντίστοιχη επιστολή του ζητά να διευκρινισθεί το ζήτημα των ποσοστώσεων και αναγνωρίζει ότι ο κ. Ζάψας τον υπερκέρασε σε ψήφους.

Παράλληλα ο κ. Μαντάς αναφέρεται στο αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και στα σχόλια που γίνονται εις βάρος του, γεγονός που τραυματίζει την ενότητα του κόμματος.

Διαβάστε και Ανακοινώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα αποτελέσματα για την Κ.Ε.-Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για την εκλογή Μαντά

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *