Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Δήμος Ιωαννιτών: Παρεμβάσεις στην πλατεία Πάργης και στη Χαριλάου Τρικούπη

Στην υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση των υποδομών στην πλατεία Πάργης και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη προχώρησε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ με τον ανάδοχο του έργου, που είναι προϋπολογισμού 600 χιλιάδων ευρώ.

Στόχος της παρεμβάσεων είναι να δοθεί προτεραιότητα στους πεζούς και τα ποδήλατα, ενώ συγχρόνως να επιτρέπει την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Στα πεζοδρόμια προβλέπεται η επίστρωση με πλάκες που θα είναι ανθεκτικές στις κλιματικές συνθήκες της περιοχής και συγχρόνως θα είναι ασφαλείς για την κίνηση των πεζών.
Επί όλων των πεζοδρομίων κατασκευάζεται λωρίδα όδευσης τυφλών διαφορετικής υφής και χρώματος από το δάπεδό της, που αποβλέπει στην καθοδήγηση και ασφαλή διακίνηση των ατόμων με προβλήματα στην όραση.
Στην πλατεία Πάργης κατασκευάζεται ισόπεδος κόμβος. Ο άξονας των οδών μετατοπίζεται σε περιορισμένη έκταση, σε σχέση με τον υφιστάμενο, λόγω της διαφοροποίησης του πλάτους των πεζοδρομίων και των παρκίδων.
Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος, επιτυγχάνεται αφενός η επίλυση σοβαρών προβλημάτων σε μία πυκνοδομημένη και με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο περιοχή και αφετέρου η σημαντική αναβάθμισή της.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *