Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Κλαυσίγελως: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΟΜΕΤΡΟ και το ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΜΕΤΡΟ, έχουμε και το ΓΛΕΙΦΤΟΜΕΤΡΟ …

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ

 

Α) Ο τέως αριστερός κ Σάκης Μουμτζής, δηλώνει την προτίμηση του στους Αζόφ έναντι του … κ. Παφίλη. Φυσικά καταγγέλλει έμπλεως αγανάκτησης την προσχηματική στάση της Αριστεράς

(https://www.liberal.gr/news/fusiko-aerio-stin-ee-apo-israil-apo-ton-septembrio-meso-aiguptou/442592)

«Δεν έχουν το θάρρος να πουν «ναι ρε, γουστάρουμε τον Πούτιν και πώς κυβερνά» ή «είμαστε με τη Ρωσία και το ξανθό γένος» ή «είμαστε αντιαμερικανοί και αντιιμπεριαλιστές» ή «μισούμε τη Δύση και τον πολιτισμό της». Δεν έχουν την εντιμότητα να τα παραδεχτούν αυτά και επικαλούνται την παρουσία του Τάγματος Αζόφ στα πεδία των μαχών… Χθες στη Βουλή των Ελλήνων εμφανίστηκε και μίλησε ένας Έλληνας μαχητής, ο Μιχαήλ, που πολεμά στην πρώτη γραμμή του πυρός τους Ρώσους εισβολείς. Ξεσηκώθηκαν όλες οι αριστερές ψυχούλες γιατί ένας που μάχεται για την πατρίδα του μίλησε στη Βουλή. Τους ενόχλησε το γεγονός ότι ανήκει στο Τάγμα Αζόφ.Όλες αυτές οι ευαίσθητες ψυχούλες δεν ενοχλήθηκαν όμως όταν ο σύντροφος Θανάσης Παφίλης δήλωσε πως «το κόμμα μας θα ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της λαϊκής εργατικής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει στην ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης εγχώριας και ξένης ως εισβολέας. Ο αγώνας αυτός να συνδεθεί με την πάλη για την κατάκτηση της εξουσίας είτε η Ελλάδα είναι επιτιθέμενη είτε έχει δεχθεί εισβολή».Τελικά ποιος είναι πατριώτης; Ο Μιχαήλ ή ο Παφίλης;»

Β) Ακολουθεί η κραγμένη περίπτωση της κ. Σοφίας Γιαννακά που είχε κατά καιρούς διατελέσει ικέτιδα στην αυλή του ΓΑΠ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Βενιζέλου και κατέληξε στην κουλαυλιζομένη, υποστηρίζοντας τον Coulis, πάντα ανεξάρτητα κι ανιδιοτελώς, από την iefimerida του τέως συζύγου της   κ. Ράπτη. Δηλώνει ανοικτά αζοφίστρια και φυσικά καταγγέλλει έμπλεως αγανάκτησης την προσχηματική στάση της Αριστεράς:

https://www.iefimerida.gr/politiki/zelenski-boyli-syriza-heirokrotima-politikoi-epitideioi

«Λιγότεροι από τους μισούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρόντες στην ιστορική ομιλία Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή. Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας χειροκρότησε, τυπικά, στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, οι υπόλοιποι του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν απαθείς. Και όταν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, η αξιωματική αντιπολίτευση έμεινε καθισμένη στα έδρανα. Σίγουρα αποτελεί μια από τις πλέον μαύρες σελίδες στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας η απουσία ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Ελληνικής Λύσης από την ομιλία Ζελένσκι, που έδειξαν έτσι ότι αγκαλιάζουν πλήρως τον Ρώσο εισβολέα και τις σφαγές του, αλλά και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ θέτει πολλά προβλήματα. Διότι δεν μπορείς να απουσιάζεις ή να μη χειροκροτείς την ομιλία του προέδρου ενός γενναίου λαού που αγωνίζεται για την ελευθερία. Καθιστός, επικροτείς την εισβολή, τους θανάτους, τους βιασμούς, την καταστροφή, τον ξεριζωμό. Καθιστός, αποδοκιμάζεις τον ηρωικό πρόεδρο μιας χώρας που αυτή τη στιγμή αντιστέκεται στον εισβολέα, θρηνώντας χιλιάδες θύματα και αντιμετωπίζοντας την πλήρη διάλυση. …. Όταν απουσιάζεις, μένεις καθιστός ή δεν χειροκροτείς στο άκουσμα αυτών των συγκλονιστικών ιστορικών γεγονότων, τότε υπάρχει πρόβλημα: όχι απλώς ιδεολογικό, αριστερό, αντιδυτικό, φιλοπουτινικό ή δεν ξέρω τι άλλο σύνδρομο έχουν. Απουσιάζοντας, ή μένοντας καθιστός, επιλέγεις τη χειρότερη πλευρά της Ιστορίας…. Όσα είπε ο στρατιώτης στο βίντεο που έπαιξε ο Ζελένσκι στη Βουλή. Πιστεύω ότι ήταν λάθος που βγήκε να τα πει αυτά, ενώ είναι παρεξηγήσιμα. Βγήκαν, ωστόσο, αμέσως οι έμποροι του ανέξοδου αντιναζισμού να κατακεραυνώσουν τον στρατιώτη και να αναμασήσουν τη ρωσική προπαγάνδα περί Αζόφ. Άθελά του ο Ζελένσκι έδωσε μια τρομερή ευκαιρία στους δήθεν δημοκράτες να χαλάσουν μια ιστορική στιγμή. ….Εκτός κι αν όλοι αυτοί είναι στα κάγκελα με τον Ουκρανό ομογενή από τη Μαριούπολη γιατί είπε Ναζί τους Ρώσους εισβολείς. Χρεώνουν έτσι από τον καναπέ τους ναζισμό σε άνθρωπο που τον πολεμάει στην πράξη.»

Γ) Η πολιτιστικιά κ Κατσουνάκη της «Κ» δεν βλέπει σφάλμα Ζελένσκι ή Τασούλα και θέτει το λάθος σε εισαγωγικά. Υπερκέρασε έτσι ακόμη και τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπο κ. Οικονόμου. Φυσικά καταγγέλλει έμπλεως αγανάκτησης την προσχηματική στάση της Αριστεράς:

:https://www.kathimerini.gr/opinion/561799729/tha-fanei-sto-cheirokrotima-6/

«Το «λάθος» ήταν σωσίβιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, που παρέστη στη Βουλή με βαριά καρδιά. Ο θόρυβος που παράχθηκε ήταν τέτοιος, που σχεδόν «κατάπιε» τη μελετημένη, στοχευμένη, γεμάτη από ελληνική Ιστορία ομιλία του Ζελένσκι.Αναφερόμαστε στην αρχή της διαδικασίας. Στην έναρξη. Στο θερμό χειροκρότημα της Ν.Δ., στο μεσαίας έντασης του ΚΙΝΑΛ και στο απρόθυμο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εμφανίστηκε ο Ουκρανός πρόεδρος στην οθόνη.»

«Πράγματι· «April is the cruellest month», όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής, μνημονεύοντας τον Eλιοτ. Ο «σκληρότερος» όχι μόνο για τον πόλεμο αλλά και για τις παράπλευρες αποκαλύψεις προθέσεων και θέσεων. Για την υποκρισία του γενικόλογου «για την ειρήνη», χωρίς να κατονομάζουμε «τον βομβαρδιστή». Για την υποκρισία του χειροκροτήματος χωρίς ήχο.»

Δ) Ο συνήθως μετριοπαθής κ Κωνσταντάρας της «Κ» μας εξηγεί ότι ο Ζελένσκι όχι μόνο δεν έκανε λάθος αλλά το έκανε συνειδητά για να μας ταράξει και να συνέλθουμε. Εκ των Ελλήνων κυβερνητικών ήταν όλοι άψογοι οπότε καταγγέλλει έμπλεως αγανάκτησης την προσχηματική στάση της Αριστεράς: https://www.kathimerini.gr/opinion/561799231/eleytheria-i-thanatos-3/

«… Η ομιλία του συμπεριέλαβε βιντεοσκοπημένο μήνυμα δύο μελών της ελληνικής κοινότητας που μάχονται στη Μαριούπολη. Και εδώ, όπως είθισται στην πολιτική αρένα μας, τα πράγματα στράβωσαν…Αυτή ήταν η αφορμή για τη μείζονα αντιπολίτευση να ξεσπαθώσει εναντίον της κυβέρνησης, μιλώντας για «ιστορική ντροπή», και για τα τρία μικρότερα κόμματα που απείχαν από το διάγγελμα να θριαμβολογούν «δικαιωμένα».

Ομως, αρκεί το παρελθόν ενός τάγματος (με όλη τη ρωσική προπαγάνδα που επικεντρώνεται σε αυτό) ώστε ελληνικά κόμματα να ανέχονται τη ρωσική εισβολή και τη σφαγή αμάχων στην Ουκρανία; Εμείς, διυλίζοντας το καθετί για να δικαιολογούμε τις επιλογές μας, αναρωτιόμαστε γιατί ο Ζελένσκι επέλεξε να «ξαφνιάσει» τους οικοδεσπότες του κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ομως, ίσως δεν ήταν επιλογή, ούτε απροσεξία, παρά παρουσίαση της πραγματικότητας. Οταν ένας λαός πολεμάει για την επιβίωσή του, τότε το «ελευθερία ή θάνατος» είναι πραγματική επιλογή, όχι σύνθημα. Και η δική μας επιλογή είναι εξίσου ωμή: είμαστε με την ελευθερία ή με τον θάνατο;

Ε) Ο Quest star, ένας τέως Υφυπ Εξ του Βενιζέλου,ο κ. Κούρκουλας,ο οποίος χρεώνει μια επικοινωνιακή αστοχία στον Ζελένσκι. Εννοείται πως καταγγέλλει έμπλεως αγανάκτησης την προσχηματική στάση της Αριστεράς:

https://www.liberal.gr/news/ta-krokodeilia-antinazistika-dakrua/442397:« …τεράστια απήχηση του Ζελένσκι στο παγκόσμιο κοινό, έχουν ήδη εξασφαλίσει την ηθική και επικοινωνιακή συντριβή της μαύρης ρωσικής προπαγάνδας. Η εξέλιξη αυτή ανησυχεί τους εγχώριους ακροδεξιούς και ακροαριστερούς εχθρούς της Δημοκρατίας και γι’ αυτό αποφάσισαν να απέχουν από την ιστορική συνεδρίαση του Κοινοβουλίου.Υπάρχουν όμως και οι υπόλοιποι, κρυφοί ή φανεροί «ευρωθάφτες» που εκμεταλλευόμενοι την επικοινωνιακή αστοχία του Ζελένσκι άρχισαν να χύνουν κροκοδείλια αντιναζιστικά δάκρυα!» «… Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και συμπορεύτηκε σε κρίσιμες ψηφοφορίες με τη φασιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». «Στην πραγματικότητα με τη φασαρία που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υπονομεύσει την ουκρανική αντίσταση και να δικαιώσει τον αισχρό ρωσικό ισχυρισμό ότι εισέβαλε στην Ουκρανία για να την αποναζιστικοποιήσει!» «Τα κενά έδρανα της συνεδρίασης του ελληνικού Κοινοβουλίου είναι η μεγάλη ντροπή για όσους δεν είχαν το σθένος να χειροκροτήσουν τον ηρωικό Πρόεδρο που μάχεται για το έθνος και τον λαό του. Είναι όμως και η τελευταία ελπίδα της Μόσχας.»

Στ) Ο σοβαροφανής κ Τσιντσίνης στην «Κ» οικτίρει τον καημένο τον κ.Τασούλα, δικαιολογεί το επικοινωνιακό λάθος Ζελένσκι και καταγγέλλει έμπλεως αγανάκτησης την προσχηματική στάση της Αριστεράς: https://www.kathimerini.gr/opinion/561799726/kostas-tasoylas-ntropes/:

«… Ο Τασούλας θα όφειλε, δηλαδή, να ζητήσει από τον προσκεκλημένο της Ελληνικής Δημοκρατίας, που διαβιοί σε εμπόλεμη κατάσταση, το προσχέδιο της ομιλίας του για να το τσεκάρει. Θα όφειλε ακόμη να του κάνει και κάστινγκ στους ομογενείς …»

«…Κάποια χέρια έψαχναν πρόφαση. Και τη βρήκαν.Ημέρα ντροπής, φώναζαν οι βουλευτές που απείχαν, αλλά και εκείνοι που δεν έκρυψαν πόσο στανικά μετείχαν. Ντροπή; Οντως. Μια κάποια αιδήμονα αμηχανία μπορούσε κανείς να διακρίνει μέσα στο Βουλευτήριο. Μπορούσε να δει ένα ζευγάρι χαμηλωμένα χέρια να μιμούνται δειλά τη κίνηση του χειροκροτήματος. Δειλά και ντροπαλά. Σαν να μούδιασαν ψάχνοντας μια πρόφαση για να μη σμίξουν. Σαν να τη βρήκαν…»

Ζ) Στο Protagon o κ Ευθυμάκης τα χώνει σε όλους πλην ενός! Φυσικά καταγγέλλει έμπλεως αγανάκτησης την προσχηματική στάση της Αριστεράς. Σωστά μαντέψατε, εξαιρείτε ο κ Μητσοτάκης που πάει χαμένος εδώ στα Βαλκάνια! Είναι γιαπολύ παραπάνω … Ας το λέγανε καλύτερα Mitsagon:

https://www.protagon.gr/apopseis/i-astoxia-tis-imeras-44342477437

«Δεν έχω τίποτα με τον Κώστα Τασούλα… Οταν δέκα λεπτά πριν από την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή έμαθε ότι θα απευθυνθούν στο κοινοβούλιο και δύο μαχητές, θα έπρεπε να έχει ρωτήσει πού θε κρατάει η σκούφια τους και τι θα πουν πάνω-κάτω. Ηδη είχε στο σώμα του ακροατηρίου του διάφορους εμμέσως ή αμέσως φιλοπουτινικούς, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ήταν να τους δώσει πάτημα με την εμφάνιση ενός τύπου που ανήκε στο «Τάγμα Αζόφ». Κι εκεί, λοιπόν, που θα είχαμε μια από τις λίγες στιγμές της ελληνικής πολιτικής ζωής όπου το 80% των πολιτικών δυνάμεων συμφωνούν σε κάτι και μόνο το 20% παραμένει στο περιθώριο, καταφέραμε πάλι να γίνουμε τρία (τουλάχιστον) κομμάτια. Ενα το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25 και η Ελληνική Λύση που δεν παρέστησαν στην ομιλία και βρίζουν, ένα δεύτερο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ που παρέστησαν αλλά βρίζουν και ένα η ΝΔ, που βάλλεται από όλους, ενώ χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. «Πόσο ελληνικό» που γράφει και το text του Protagon, αλλά και πόσο ατυχές για τον Μητσοτάκη, που όσο προσπαθεί κάτι να χτίσει, τόσο οι συγκυρίες το γκρεμίζουν συστηματικά.»

Κατά διαβολική σύμπτωση κι οι επτά μας υπέροχοι δεν αναφέρουν πουθενά ευθύνη για το παιδί που κάνει τον Πρωθυπουργό! Ίσως να πιστεύουν ότι παραιτήθηκε

Κρίμα το παιδί, πριν την ώρα του …

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΓΙΑ :

  • ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΝΤΖΟΥ
  • ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ ΣΑΛΕΠΙΤΖΟΥ
  • ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΙΤΖΟΥ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *