Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Απαράδεκτες καθυστερήσεις και μεθοδεύσεις στην προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού σε Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ)

 

Ερώτηση κατέθεσαν σήμερα 61 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την εγκατάλειψη της  μεταρρύθμισης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) και τον οικογενειακό γιατρό.
“Ενώ η μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αξιολογηθεί θετικά από τον ΠΟΥ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ανεξάρτητους αξιολογητές που όρισε ο κ. Κικίλιας, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ναρκοθετεί ουσιαστικά το μέλλον του θεσμού καθυστερώντας πάνω από ένα χρόνο τις προσλήψεις προσωπικού από προκήρυξη που η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ εξέδωσε” αναφέρεται στην Ερώτηση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αναγκάστηκε να δηλώσει ότι στηρίζει τις ΤΟΜΥ, στην πραγματικότητα όμως το σχέδιό της για την Πρωτοβάθμια είναι τα ΣΔΙΤ και οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερωτούν τον κ. Υπουργό:

  1. Πότε θα προσληφθούν οι επιτυχόντες της τελευταίας προκήρυξης για τη στελέχωση των ΤΟΜΥ;
  2. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης νέων ΤΟΜΥ;
  3. Ποιος είναι ο πολιτικός σχεδιασμός του Υπουργείου για την ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης στην ΠΦΥ και για την προοπτική της ενσωμάτωσης των νέων δομών στο ΕΣΥ;


σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *