Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήμος Ιωαννιτών: Σε θεραπευτικό μασάζ υποβλήθηκε σήμερα η Αντιδήμαρχος Νατάσσα Τύρου- Ούζα

Από το γραφείο τύπου του δημάρχου ανακοινώνεται ότι τις ευεργετικές επιδράσεις του thai μασάζ, που χαλαρώνει το ανθρώπινο σώμα και το απαλλάσσει από τις εντάσεις γνώρισε σήμερα το πρωί η Αντιδήμαρχος κ. Νατάσσα Τύρου- Ούζα. Ως γνωστόν το Ταϊλανδέζικο μασάζ αναζωογονεί τη ροή της
σωματικής ενέργειας και διευκολύνει την επανασύνδεση του σώματος με την
ψυχή και το μυαλό. Όμως τελευταία  νεότερες έρευνες απέδειξαν ότι οι τεχνικές αυτές που έχουν σχέση με την παραδοσιακή ανατολίτικη σοφία έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στην πολιτική, όταν χάνεται η ψυχική επαφή μεταξύ των στελεχών μιας πολιτικής ομάδας και έχουμε εντάσεις και αδιέξοδα.

Διευκρινίζεται ότι ο δήμαρχος κ. Μωυσής Ελισάφ επέλεξε ο ίδιος το πρόγραμμα και αισιοδοξεί ότι με την μέθοδο αυτή θα επιτευχθεί η εκτόνωση στις σχέσεις της Αντιδημάρχου με την κ. Μάτα Κουμπούρη, υπεύθυνη των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου.

Μάλιστα στο πρόγραμμα θεραπείας ο δήμαρχος πρόσθεσε και προσωπικά στοιχεία με την επιλογή των κατάλληλων μουσικών κομματιών που διανθίζονται με απαγγελίες από Βουδιστικά κείμενα, στα οποία πρωτοστατεί ο ίδιος.

Τα αποτελέσματα προσεχώς. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *