Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Κομματοκρατία ,επιτελικός αυταρχισμός και επιλεκτικές διώξεις στο ΠΓΝΙ»

 


Για κομματοκρατία, αυταρχισμό και επιλεκτικές διώξεις στο ΠΓΝΙ, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων.
Στην ανακοίνωση καταγγέλλεται ότι η Διοίκηση του ΠΓΝΙ από την αρχή της θητείας της εφαρμόζει ένα μοντέλο επιτελικής διοίκησης με συγκεκριμένους ανθρώπους του στενού κομματικού της περιβάλλοντος, αποκλείοντας όλους τους άλλους, προκειμένου να έχει τον ασφυκτικό έλεγχο παντού.

Έτσι όπως αναφέρεται “έχει αναγάγει την κομματοκρατία σε διοικητική πρακτική καθώς διοικεί με τον φόβο των ΕΔΕ και των Πειθαρχικών διώξεων. Νωπές οι μνήμες από τις καρατομήσεις στελεχών της Νοσηλευτικής υπηρεσίας τον Νοέμβριο του 2020 προκειμένου στελέχη της ΔΑΚΕ να λάβουν θέσεις Προϊσταμένων και Υποδιευθυντών”.

“Για την επιβολή των σχεδίων της χρησιμοποιεί ως μοχλό την πλειοψηφία της ΔΑΚΕ στο σωματείο εργαζομένων που σιωπά σκανδαλωδώς για τις άδικες πρακτικές της Διοίκησης του ΠΓΝΙ ενάντια στους εργαζόμενους. Πρόσφατα αντικατέστησε αναίτια την Νοσηλευτική ηγεσία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το οποίο λειτουργούσε υποδειγματικά και βραβεύτηκε για την διαχείριση της πανδημίας. Στο ίδιο μήκος κύματος, όπως καταγγέλθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε και η επιλεκτική δίωξη Προϊσταμένων κλινικών και Υποδιευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας τιμωρώντας τους με πειθαρχική ποινή γιατί δεν εξυπηρετούσαν καθήκοντα… επιστασίας (έλεγχος εισόδων και συνοδών)”, τονίζεται στην ανακοίνωση- καταγγελία.

“Ως Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων καταγγέλλουμε τις καρατομήσεις στελεχών, τις διώξεις και τις απειλητικές πρακτικές της διοίκησης του ΠΓΝΙ κατά του προσωπικού του νοσοκομείου. Καλούμε τέλος τη Διοίκηση του ΠΓΝΙ να ασκεί τα καθήκοντά της με βάση τις αρχές του δικαίου και της αξιοκρατίας, σταματώντας τις διώξεις και την τρομοκράτηση των εργαζομένων στο ΠΓΝΙ , που τους στοχοποιεί επιλεκτικά με βάση την πολιτική τους τοποθέτηση”,καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *