Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μωυσής Ελισάφ: Ο δήμαρχος με το σύνδρομο καταδίωξης

 


Στέφανος Καραμούτσιος

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ είναι συνταξιούχος παθολόγος γιατρός με ειδίκευση στον μεταβολισμό των λιπιδίων. Από την στιγμή όμως που εκλέχτηκε δήμαρχος ο κ. Ελισάφ φαίνεται ότι αποφάσισε να προσθέσει στο βιογραφικό του και τις ψυχαναλυτικές του ικανότητες. 

Συγκεκριμένα σε κάθε πολιτική του τοποθέτηση δεν αφήνει την ευκαιρία να στηλιτεύσει τον χαρακτήρα των στελεχών της αντιπολίτευσης, στα οποία καταλογίζει ταπεινές προθέσεις, ανίερες συμμαχίες και διαρκή προσπάθεια υπονόμευσης του έργου του. Ο κ. Ελισάφ διαβλέπει, ότι πίσω από κάθε κριτική στο έργο και στις απόψεις του υπάρχουν φανατικοί εχθροί του, που έχουν προσωπικά συμφέροντα και καταχθόνιες βλέψεις. Για τον μόνο που είναι βέβαιος ο δήμαρχος είναι ο εαυτός του για τον οποίο διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα.

Τα επαινετικά για αυτόν κείμενα που γράφονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη τα περιφέρει πανηγυρικά στα Γιάννενα και τα αναδημοσιεύει, θεωρώντας τους συνδημότες του ως οιωνεί κάφρους που δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι άρθρα γραμμένα καθ’ υπόδειξη με τους αρθρογράφους να έχουν ορισμένες φορές και επαγγελματική σχέση μαζί του. (Κάτι αντίστοιχο κάνει και ο φίλος του Κυριάκος Μητσοτάκης με τους έμμισθους προπαγανδιστές του στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.) Όμως για τα κείμενα κριτικής ο μεγάλος αυτός δημοκράτης διαβλέπει μόνο  κακόβουλες προθέσεις!

Η αφορμή για να γραφούν αυτές οι γραμμές είναι όσα έχουν σχέση με το πολύπαθο Εβραϊκό νεκροταφείο που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης και εκτείνεται σε έκταση 36 στρεμμάτων και το οποίο απασχόλησε πολλές φορές την επικαιρότητα από τους βανδαλισμούς που υπέστη από άγνωστους δράστες.

Η κατάσταση στον χώρο αυτό δεν είναι η καλύτερη, αφού η βλάστηση οργιάζει με τα ξερά δέντρα να αποτελούν κατά τη διάρκεια του θέρους εστία φοβερών κινδύνων για τους περίοικους. Πέρα όμως από αυτό υπάρχει και ένα εξ ίσου σοβαρό ζήτημα που έχει σχέση με τον σεβασμό στους νεκρούς Εβραίους συμπολίτες μας, που οι τάφοι τους είναι στο έλεος της οργιάζουσας φύσης, καταπλακωμένοι από πεσμένα κλαδιά, θάμνους και ξερά χόρτα, γεγονότα που επισημάναμε με δύο δημοσιεύσεις μας ( πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ ) ζητώντας από τους αρμόδιους να ενεργοποιηθούν για να διορθωθεί η κατάσταση στο ιερό αυτό χώρο της πόλης.

Το θέμα έφερε χθες  και στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Ενότητας πολιτών Θωμάς Μπέγκας και ο δήμαρχος στην απάντησή του το μόνο που δεν του ζήτησε είναι και τα ρέστα, επιδιδόμενος και πάλι σε κυνήγι μαγισσών, κατηγορώντας αορίστως τους περίοικους του νεκροταφείου, ότι δήθεν έχουν ανομολόγητους σκοπούς αλλά και το σάιτ μας για κακοβουλα δημοσιεύματα.

Όπως ακούσατε στο μικρό βίντεο ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι η κατάσταση στο νεκροταφείο άλλαξε προς το καλύτερο με την εργολαβία που έχει εγκατασταθεί να αποδίδει έργο, γεγονός που μας ικανοποιεί, γιατί αμφιβάλλουμε ότι χωρίς το θόρυβο που προκάλεσαν οι δημοσιεύσεις μας θα κινούνταν οι αρμόδιοι, που επιτέλους μάθαμε ότι είναι η Εβραϊκή κοινότητα της πόλης, πρόεδρος της οποίας είναι για παραπάνω από 17 χρόνια ο κ. Ελισάφ.

Όσον αφορά την κατηγορία ότι είμαστε κακόβουλοι την επιστρέφουμε, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *