Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε

Έγινε χθες στην ΕΗΜ η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ιωαννίνων με θέμα ” Η γυναικοκτονία το «ανύπαρκτο» έγκλημα”.

Δεν διαφωνούμε ότι το πρόβλημα των γυναικοκτονιών είναι ένα σοβαρό διαχρονικό κοινωνικό πρόβλημα, που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την κοινωνία αλλά και τα πολιτικά κόμματα.

Έχουμε όμως την γνώμη ότι αυτή την στιγμή δεν είναι ζήτημα αιχμής, αφού υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία, που κάθε ημέρα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πανδημίας, της οικονομικής ένδειας και της αλλοπρόσαλλης κυβερνητικής πολιτικής.

Η επιλογή των θεμάτων που θα επικοινωνήσει ένα μεγάλο και σοβαρό κόμμα αλλά και το κατάλληλο πολιτικό timing δείχνουν εκτός των άλλων και το πόσο αυτό αφουγκράζεται την κοινωνία.

Και αντίστοιχα η κοινωνία με την συμμετοχή της δικαιώνει τις επιλογές των κομμάτων.

 Το ό,τι σε μια αίθουσα σε μια μεγάλη πόλη σαν τα Γιάννενα συγκεντρώθηκαν χθες σε μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που την προπαγάνδισε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ γύρω στα 100 άτομα και αυτά από τον στενό κομματικό και οικογενειακό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι  η απήχηση του κόμματος είτε είναι ισχνή είτε το θέμα που επιλέχτηκε δεν απασχολεί την Γιαννιώτικη κοινωνία είτε και τα δυο μαζί.

Βέβαια τα στελέχη του κόμματος σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αλλά τα φωτογραφικά ντοκουμέντα τους διαψεύδουν.

Εκτός και αν τα στελέχη αυτά νιώθουν ασφάλεια σε εκδηλώσεις κόμματος της εκλογικής απήχησης του 3% και είναι ικανοποιημένα που συντηρείται μια τέτοια κατάσταση.

‘Ομως με τέτοιες λογικές  το όνειρο της επανόδου στην κυβέρνηση θα μείνει απλά ένα όνειρο.

ΣΚ

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *