Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποιο είναι το ζητούμενο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Ιωαννιτών

 


Είναι γεγονός ότι η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Ιωαννιτών έχει ανοίξει, αρχικά μέσα από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, με τα στελέχη των κομμάτων να ακολουθούν και δειλά δειλά να εκφράζουν τις απόψεις τους.

Όμως στη συζήτηση αυτή, όσο και αν μερικοί το επιδιώκουν, το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών δεν το απασχολεί, αν ο Μ.Ελισάφ επιθυμεί ή πρέπει να είναι εκ νέου Δήμαρχος ή αν ο Θ.Μπέγκας θα έχει ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο ή αν η Τ.Καλογιάννη  θα διεκδικήσει το Δήμο με χρίσμα ή χωρίς χρίσμα από τη ΝΔ ή αν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καταθέσει ψηφοδέλτιο νίκης ή αν σε λίγους μήνες μια κίνηση ενεργών πολιτών ανακοινώσει την συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Το μείζον θέμα για τους πολίτες, για μια οικογένεια είναι σε τι γειτονιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους, πόσο πράσινο ή γκρι αντικρίζουν, πόσοι αθλητικοί χώροι υπάρχουν, τι υποδομές έχουν ή πρόκειται να έχουν οι γειτονιές που μεγάλωσαν ή επέλεξαν να ζήσουν και κυρίως, πέραν των διαφημιστικών προεκλογικών φυλλαδίων ή σκέψεων γραμματειών παρατάξεων, ποιο είναι το πραγματικό όραμα ενός Δημάρχου και μιας υποψήφιας Δημοτικής αρχής.

Μέχρι σήμερα αποδεικνύεται, ότι Δήμαρχος δεν μπορεί να εκλεγεί κάποιος ο οποίος την ανυπαρξία του και την έλλειψη σχεδίου την δικαιολογεί λόγω έκτακτων γεγονότων, μνημονίων, cocid-19, κρατικών περικοπών, έλλειψη πλειοψηφιών και άλλων.

Δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίζει, ότι πρέπει να επανεκλεγεί, γιατί επιθυμεί να ολοκληρώσει αυτά που δεν ολοκλήρωσε και δεν σχεδίασε 4 χρόνια πριν.

Δεν μπορεί κανείς να θεωρεί ότι πρέπει να επανεκλεγεί προσπαθώντας να πείσει τα ΜΜΕ για το που ήταν τοποθετημένα τα Ιωάννινα τη δεκαετία του 20,30…40,50,60 αλλά που μπορεί να τοποθετηθούν σήμερα.

Δεν μπορεί κανείς να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί μοιράζοντας καθρεφτάκια (άσφαλτο, πεζοδρόμιο και άλλα) στους ιθαγενείς και χειρότερα ακόμη να ανακοινώνει ότι ασφαλτοστρώθηκαν 10, 20, 30 χιλιόμετρα.

Δεν μπορεί κάποιος να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί, όταν τα Γιάννενα είναι παραδομένα στα απορρίμματα, όταν ο Δήμος έχει μετατραπεί σε μια απέραντη χωματερή, όταν το κέντρο της πόλης είναι παραδομένο στην τύχη του χρόνου, όταν ο ίδιος έχει διαζευχθεί με τα πραγματικά προβλήματα του δήμου και των δημοτών καθώς και με τις οραματικές σκέψεις.

Κανείς δεν μπορεί να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί, για να ικανοποιήσει το υπερεγώ του ή τον καθρέφτη του σπιτιού του. Δεν μπορεί κανείς να θεωρεί ότι θα επανεκλεγεί για να ενώσει δυνάμεις, όταν ο ίδιος λειτουργεί διχαστικά και διασπαστικά ακόμη και την πρώτη ημέρα της εκλογής του, «μεταγράφοντας» εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων.

Δεν μπορεί να επανεκλεγεί κανείς Δήμαρχος και δεν πρέπει βέβαια, όταν την εξωστρέφεια του Δήμου την αντιλαμβάνεται και την εξαντλεί μόνο με την διασύνδεση του με τον Περιφερειάρχη και τον Μητροπολίτη.

Δεν μπορεί να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί κάποιος και δεν πρέπει, όταν κατά το παρελθόν επέδειξε μνησικακία και εχθρότητα σε προηγούμενους δημάρχους που σήμερα μαζί τους συγκυβερνά χωρίς ίχνος ντροπής και ειλικρινούς συγνώμης για τη οικογενειακή και προσωπική ζημιά που είχε προκαλέσει.

Δεν μπορεί να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί κανείς Δήμαρχος, όταν δεν είναι ανοιχτός και συναινετικός αλλά περιοριστικός ακόμη και με τους συνεργάτες τους.

Κανείς δεν μπορεί να επανεκλεγεί ή εκλεγεί επειδή πουλάει «κεντροαριστερό παρελθόν».

Πολλοί, λοιπόν είναι οι λόγοι που κάποιος δεν μπορεί να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί και δεν πρέπε να εκλεγεί.

 Αντίθετα πολλοί είναι οι λόγοι που κάποιος πρέπει να εκλεγεί και μεταξύ αυτών των λόγων προέχει ο οραματικός σχεδιασμός των Ιωαννίνων της νέας εποχής, των Ιωαννίνων κόμβου των Βαλκανίων, των Ιωαννίνων του πολιτισμού και του Θρησκευτικού Τουρισμού,  των πράσινων Ιωαννίνων, ως πρότυπου μοντέλου ανάπτυξης , των Ιωαννίνων που με ολοκληρωμένο σχέδιο θα διευθετήσουν το πρόβλημα των προσφύγων, που θα αναδείξουν το νησάκι της Παμβώτιδας, που θα μετατρέψουν τις δημοτικές ενότητες σε κέντρα παραγωγικής ανασυγκρότησης, που θα έχει το Πανεπιστήμιο κέντρο ανάπτυξης και καινοτομίας και που η πόλη θα ανήκει σε όλους τους δημότες και όχι στους λίγους εκλεκτούς και που θα είναι περήφανοι για το παρόν και το μέλλον τους και όχι μόνο για το παρελθόν.

Ένας δήμος που θα προσπαθεί να αναζητά πόρους από παντού και όχι μόνο από τις δημόσιες σχέσεις με τα Ελληνικά υπουργεία και τους παράγοντες.

Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί Δήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών για την καρέκλα της γλυκιάς εξουσίας.

Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει, να επανεκλεγεί ή να εκλεγεί Δήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών επειδή είναι Εβραίος, Χριστιανός Ορθόδοξος ή Μουσουλμάνος, οι εκλογές δεν πραγματοποιούνται για τη θέση του Θρησκευτικού ηγέτη αλλά του Δημάρχου του Δήμου Ιωαννιτών. 

Ο Τοξοβόλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *