Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στην ΕΠΟΧΗ του ΣΚΑΙ

 

Σχολιάζει ο Πελταστής

Η «Κοίταζε χαμηλά», για τον τυφλό τενόρο Αντρέα Μποτσέλι …

Η κα Μαρία Αναστασοπούλου είναι η τηλεπερσόνα που έγραψε ιστορία, όταν παρουσίασε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ το βίντεο με τον διεθνούς φήμης τενόρο Αντρέα Μποτσέλι να ψάλλει αναστάσιμους Υμνους στο άδειο Ντουόμο στο Μιλάνο.

Το βίντεο εκείνο είχε κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.Ωστόσο, με το σχόλιό της η Μαρία Αναστασοπούλου υπέπεσε στην εξής μεγαλειώδη γκάφα. «Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…», είπε η ενήμερη Μαρία Αναστασοπούλου για τον Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος είναι τυφλός.

Η γκροτέσκα αυτή φιγούρα πέρασε στο πάνθεον των οθονών, στο πλάι της Γεωργίας Βασιλειάδου και της Σαπφούς Νοταρά!

Η «πότε θα ξαναπάμε στα πανηγύρια» ιατρός Ματίνα …

Η κα Παγώνη είναι η δεύτερη διασημότερη Ματίνα της ελληνικής TVμετά την Ματίνα Μανταρινάκη, των Κωνσταντίνου και Ελένης. Τον Ιούνιο αγωνιούσε, πότε θα ξαναπάμε στα πανηγύρια αλλά τώρα την έστειλαν τα ξεφτέρια του Μαξίμου να παρέμβει ως αγωνιώσα για το τέταρτο κύμα, στην εμφύλια διαμάχη εμβολιασμένων και μη. Δεν της έφθασε, της συνδικάλας, να στραφεί εναντίον της Ομοσπονδίας Υγειονομικών, της ΠΟΕΔΗΝ αλλά προσπάθησε να δώσει και διαστάσεις εσωκομματικές βαθμολογώντας τον Πολάκη ως γραφικό και τους «άλλους» ως σοβαροσυριζαίους (Κλαυδιανό, ΕΠΟΧΗ, τα δισύλλαβα και το κακό συναπάντημα)

Τέσσερις βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορήθηκαν από τον Σουσλώφ της ΕΠΟΧΗΣ ότι δεν έπρεπε να παραστούν στην διαδήλωση της ΠΟΕΔΗΝ για τους απολυμένους, επειδή λέει η Ομοσπονδία τάσσεται, με τις ψήφους και των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ, κατά της υποχρεωτικότητας. Το δε κανάλι που καλοσκάμνιζε επί χρόνια τον κ Γιαννάκο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποφάνθηκε ότι ο Πολάκης είναι γραφικός, οι βουλευτές εκτός γραμμής και η τηλεπερσόνα οφθαλμίατρος απευθυνόμενη στην πανηγυριτζού της είπε τάχα έκπληκτη: «πηγαίνατε και σε διαδηλώσεις με τον κύριο Γιαννακό, κυρία Παγώνη;»

Σας έχουμε ενημερώσει ότι ο ΣΚΑΙ δεν απευθύνεται σε δεξιούς αλλά σε κρετίνους.

ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΖΟΥΦΗ και ΜΑΝΤΑΣ;

Θα περάσουν από κανένα νοσοκομείο να αναλύσουν την γραμμή της πενηντατριάρικης πρωτοπορίας; Πολύ αμφιβάλλουμε…

Ομπρέλες,σαμπρέλες κι ανάλατες σαρδέλλες, ο Απόκαυκος υπόσχεται να ενημερώνει καταλεπτώς το ηπειρωτικό κοινό από δω και πέρα για όλες σας τις μεταμφιέσεις! Ούτε σε εκκλησιαστικό συμβούλιο δεν θα ξανακατέβετε χωρίς το αναλυτικό συνοδό ρεπορτάζ μας για τον φραξιονιστικό σας profile! Εσείς μπερδέψατε πια όλους τους Μωυσήδες, αληθινούς και μεταφορικούς …

Και μην κοπιάζετε άδικα! Ακόμη και αν εξαφανίσετε κάθε άλλη φωνή στα όργανα, στα ψηφοδέλτια και στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόκαυκος πανταχού παρών θα αποκαλύπτει και στους νεότερους τις μετεμψυχώσεις του Ανέστη Λώρα.

ΥΓ Ο κ Τσίπρας μήπως να βγάλει σε υποχρεωτική αναστολή όλο το καλοπληρωμένο πολυπληθές επιτελείο του εντύπου ΕΠΟΧΗ, που έχει κυκλοφορία ανάλογη των εφημερίδων«Λαικός Δρόμος» και «Προλεταριακή Σημαία»; Μπορεί έτσι οι κομματικοδίαιτοι, αν μείνουν δηλαδή κι αυτοί χωρίς μισθό σαν τους υγειονομικούς, να το ξανασκεφτούν.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *