Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υγειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ή ανθυποπενηντατριάρχης;

 


Αγαπητέ Απόκαυκε,
Η θρυλική τριάς (Τσακαλώτος, Μπίστης, Φίλης) διαγκωνίσθηκαν κατά την συνεδρίαση του “Πολιτικού Κέντρου”, παρουσία των κκ Ξανθού και Πολάκη, ποιος θα προτείνει την πιο εξοντωτική ποινή για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Οι λενινιστές της πλάκας δεν κατάλαβαν, ότι στο γνωστό εγχειρίδιο οι κακοί ήταν “οι φίλοι του λαού”.
Ας σημειωθεί ότι ο σερ Τσακαλώτος είχε πρόσφατα δηλώσει στην φιλική προς αυτόν νομαρχιακή συνέλευση της Α Αθήνας, ότι είναι ικανοποιητική η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, πράγμα με το οποίο διαφωνεί ακόμη και το 1/3 των ψηφοφόρων της ΝΔ. Ο κ Μπίστης ξιφούλκησε υπέρ της αυστηρής εφαρμογής γενικευμένης υποχρεωτικότητας κάνοντας κριτική στον Coulis από δεξιά. Ο κ Φίλης από όλο το Βατερλό στην πανδημία εντόπισε το αίτιο στον παρευρισκόμενο κ Πολάκη, συμπτωματικά την ίδια ημέρα, που αναδείκνυε το θέμα και η συγχορδία των συμπολιτευόμενων ΜΜΕ..Θου Κύριε!…

Αλήθεια ο κ Ξανθός τι λέει; Θα επιλέξει να είναι Υγειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και των υγειονομικών ή ανθυποπενηντατριάρχης; Έρχεται ο καιρός ν’ αποφασίσει με ποιον θα απάει και ποιον θα αφησει.
Όσον αφορά στον κ Τσίπρα τι να πούμε; Ούτε ο Σημίτης δεν υπονόμευε τόσο ξεδιάντροπα τον Αντρέα …

Φράξια, η τρύπια σαμπρέλα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *