Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το καλά κρυμμένο μυστικό του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ

 

Ο ορνιθώνας του δημάρχου

Ο Μωυσής Ελισάφ δεν είναι  μόνο ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος της χώρας αλλά και ο πρώτος  δήμαρχος που τραγουδά και απαγγέλλει. Και μπορεί στο τραγούδι να έχει προς στιγμήν αντίπαλο τον δήμαρχο Τήλου όμως στην απαγγελία κανένας δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί.

Πώς όμως απέκτησε ο κ. Ελισάφ αυτή την μοναδική σε δωρικότητα φωνή που προκαλεί ρίγη συγκίνησης στο ακροατήριό του, όταν απαγγέλλει αποσπάσματα από Έλληνες Ποιητές και λογοτέχνες, με τις φωνητικές χορδές να πάλλονται, παράγοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα;

Το μυστικό του, που αποκαλύπτουμε σήμερα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, είναι ότι ο συμπαθής δήμαρχος για να πετύχει να έχει η φωνή του αυτές τις μοναδικές αποχρώσεις, που είναι αντικείμενο μελέτης από τους ειδικούς, αξιοποίησε τη σοφία της Ανατολής και την παραγωγή του Ζαγορίου.

Σύμφωνα με τον διάσημο  ορνιθολόγο Salim Ali τα πρώτα αυγά των ορεινών πουλακίδων, όταν τα ρουφάς μόλις ξυπνάς, έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν τις φωνητικές χορδές και με την καθημερινή εξάσκηση σου δίνουν τη δυνατότητα να καλλιεργείς τη φωνή σου.

Φανατικός μελετητής της Ορνιθολογίας ο δήμαρχος άρχισε να δοκιμάζει τα αυγά από τις πουλακίδες της Αρίστης- χωριό της γυναίκας του- και διεπίστωσε τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Μάλιστα, σαν καλός ερευνητής που είναι, διέκρινε ότι και η θερμοκρασία του αυγού παίζει ρόλο στο παραγόμενο αποτέλεσμα και γι αυτό στην ταράτσα του σπιτιού του, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, εγκατέστησε κοτέτσι με πουλακίδες από την Αρίστη και το Μονοδέντρι.

Έτσι με τα πρώτα κακαρίσματα των πουλακίδων του, όταν γεννούν το αυγό τους, ο δήμαρχος τρέχει και αφού θερμομετρεί το αυγό, το ρουφά αργά, κάνοντας και τις χαρακτηριστικές γαργάρες με αποτέλεσμα η φωνή του καθημερινά να βελτιώνεται και ο ίδιος να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού κατά τις περίφημες απαγγελίες του.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *