Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Υπό διωγμό ο Χρυσοχοϊδης- Ποιος είναι ο πιθανός διάδοχός του

 Ζήτημα ημερών είναι η απομάκρυνση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος όλα δείχνουν, ότι θα πληρώσει την μεγάλη καταστροφή από τις πυρκαγιές.

Αυτός που θα τον ακολουθήσει πιθανότητα θα είναι ο διοικητής της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης με τον Νίκο Χαρδαλιά να διασώζεται την τελευταία στιγμή λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, που σήμερα κατέγραψε νέο ρεκόρ κρουσμάτων.

Αξιόπιστες πληροφορίες φέρνουν τον κ. Βορίδη να αναλαμβάνει και υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αναπληρωτή υπουργό τον κ. Οικονόμου, σημερινό υφυπουργό, με τον οποίο ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων.

Η ανάληψη του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ από τον κ. Βορίδη έχει συμβολικό χαρακτήρα, αφού ο υπουργός των Εσωτερικών, κύριος εκφραστής του δόγματος ” Νόμος και Τάξις” συσπειρώνει την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος, στην οποία τον τελευταίο παρατηρούνται φυγόκεντρες τάσεις, λόγω και του αντιεμβολιαστικού κινήματος, στο οποίο πρωτοστατεί.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *