Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Βουλευτές και υπουργοί για μια σέλφι

 



Είναι να κλαις και να γελάς με την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού που έχουν πιάσει στασίδι τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εξαφανισμένοι ήταν οι Βουλευτές της ΝΔ από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τσεπέλοβο το Σάββατο το απόγευμα με την παρουσία στελεχών του Υπουργείου Πολιτισμού, για την προώθηση του φακέλου υποψηφιότητας του Ζαγορίου ως Πολιτιστικού Τοπίου της UNESCO.

Άφαντοι οι Βουλευτές της ΝΔ από την εκδήλωση, όπως άφαντος και ο Υφυπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Γιώργος Αμυράς. Δεν είχε λάμψη η εκδήλωση, είχε ενημέρωση του φακέλου υποψηφιότητας, δεν ήταν δομημένο περιβάλλον σε αυτή τη φάση περισυλλογής ψήφων, εκτός αν θεωρούν ότι το Ζαγόρι το έχει κλειδώσει ο πρόεδρος της Βουλής με τον υποστηρικτή του Δήμαρχο Γιώργο Σουκουβέλο ή πάλι τους πέφτει μακριά.

Σε αντίθεση βέβαια με την χθεσινή εκδήλωση της υποδοχής του Ολυμπιονίκη Σ.Ντούσκου που έπιασαν στασίδι από νωρίς και προσέτρεξαν να φωτογραφηθούν ακόμη και με την αξιοπρεπέστατη μητέρα του ολυμπιονίκη όχι μόνο με τον ίδιο για να αυτοδιαφημιστούν λίγο αργότερα στους λογαριασμούς τους στο fb.

H ντροπή βέβαια περισσεύει αυτή την εποχή, αφού η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση έχει ευτελιστεί όπως άλλωστε και ο θεσμός.

Ελπίζω με τη φόρα που πήραν να μην προστρέξουν και στα Γρεβενά να υποδεχτούν και να φωτογραφηθούν με τον Ολυμπιονίκη και τη μητέρα του Μ.Τέντογλου, ελπίζω να θυμηθούν ότι εκεί δεν είναι Π.Ε Ιωαννίνων και δεν έχουν εκλογικό ακροατήριο.

Είναι να κλαις και να γελάς πραγματικά, αν σκεφτείς μάλιστα ότι με την δική τους ψήφο οι Βουλευτές της ΝΔ έκλεισαν και σφράγισαν την Ιερά Μονή Βελλάς μετά από 100 χρόνια. 

Ο τοξοβόλος του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *