Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το ίδρυμα Σόρος στο πλευρό του δήμου Ιωαννιτών

 

Σε μια νέα δωρεά στο δήμο Ιωαννιτών προχώρησε το ίδρυμα Σόρος. Αυτή τη φορά δεν είναι χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των δομών για τους πρόσφυγες αλλά είναι κάτι πιο πρωτότυπο και επίκαιρο που έχει σχέση με την κλιματική αλλαγή.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία  το ίδρυμα μετέφερε από την Ανταρκτική τρία αποκολλημένα παγόβουνα, προκειμένου να ποντιστούν σε τρία διαφορετικά σημεία της λίμνης Παμβώτιδας.

Ο ακαδημαϊκός  κ. Ζερεφός υποστηρίζει ότι τέτοιες ενέργειες μπορεί να επηρεάσουν το μικροκλίμα της περιοχής και να κατεβάσουν την θερμοκρασία που πλήττει τα Γιάννενα.

Υπεύθυνος για την υλοποίηση του proiect ορίστηκε ο Φίλιππας Φίλιος, που είναι διπλά χαρούμενος, γιατί και ο καύσωνας θα αντιμετωπιστεί και η λίμνη θα εμπλουτιστεί με καθαρό νερό με το λιώσιμο των πάγων…

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *