Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Περιφέρεια Ηπείρου: Μια ακόμη θλιβερή σύγκριση

 

20 εκατομύρια ευρώ στις επιχειρήσεις από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, την ώρα που στην Περιφέρεια Ηπείρου έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην …Αγία Παρασκευή

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, παρότι εκτελέστηκε πρόγραμμα μη επιστρεπτέας χρηματοδότησης στην επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον covid-19, αποφασίστηκε νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας μη επιστρεπτέας χρηματοδότησης.

Ο προϋπολογισμός της Δημόσιας Δαπάνης της Δράσης «Παροχή ρευστότητας σε Επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα που επλήγησαν από την πανδημία» ανέρχεται στο ποσό των 20.000.000€.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Δράσης χορηγείται μη επιστρεπτέα οικονομική ενίσχυση στις επιλέξιμες Επιχειρήσεις της πρόσκλησης, με τη μορφή κεφαλαίου κίνησης για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας COVID-19 και η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με:

• 500 € για την κατηγορία Επιχειρήσεων Α

• 1.000 € για την κατηγορία Επιχειρήσεων Β1

• 3.000 € για την κατηγορία Επιχειρήσεων Β2

• 5.000 € για την κατηγορία Επιχειρήσεων Β3.

Αντίθετα  στην Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ δεν έχουν ολοκληρώσει τις εκταμιεύσεις στις επιλέξιμες επιχειρήσεις με τους επιχειρηματίες να αδυνατούν σε πολλές των περιπτώσεων να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, προχωρούν σε δοξολογία προς τιμή της Αγίας Παρασκευής μήπως και βάλει το χεράκι της και τους σώσει. 

Ο Τοξοβόλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *