Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ολονυχτία για το δρόμο Γιάννενα- Κακαβιά;

 

Άσχημα είναι από κάθε άποψη τα νέα για την κατασκευή του δρόμου Γιάννενα- Κακαβιά της Ιόνιας οδού, με τα χτυπήματα που δέχεται ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης να είναι απανωτά.

Δεν είναι η απροθυμία των φίλιων κυβερνητικών δυνάμεων να συνεργαστούν μαζί του- καθόσον το πολιτικό του status είναι ξεπερασμένο και δεν συμβαδίζει με τα πρωθυπουργικά σχέδια για μια παράταξη στα πρότυπα του Σημίτη, δεν είναι η αποτυχία του να φέρει εις πέρας ο ίδιος το έργο της μελέτης του εναπομείναντος τμήματος, ήλθε σαν κερασάκι στην τούρτα της αποτυχίας η απάντηση Σπίρτζη, που γκρέμισε τα επιχειρήματά του και την προσπάθεια να απεκδυθεί των βαρύτατων ευθυνών του, γεγονότα που εντείνουν τους ψιθύρους αμφισβήτησης στην παράταξή του, με αποτέλεσμα ο πάλαι ποτέ κραταιός Περιφερειάρχης να βιώνει την πολιτική του μοναξιά.

Χαρακτηριστικό της ψυχολογίας του αναχωρητισμού που τον διακατέχει είναι και όσα συνέβησαν χθες στο κτίριο της περιφέρειας Ηπείρου, όπου ο κ. Καχριμάνης συγκέντρωσε τους υπαλλήλους και με την παρουσία ιερέα τελέστηκε αγιασμός προς τιμή της Αγίας Παρασκευής   με την δικαιολογία ότι στο μέρος, όπου στεγάζεται η περιφέρεια Ηπείρου υπήρχε ναός της εορτάζουσας χθες Αγίας το σωτήριον έτος …1430!

Είναι πλέον φανερόν ότι ο περιφερειάρχης που έπεσε θύμα του εαυτού του- μη αποχωρώντας εγκαίρως από το αξίωμά του- εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του στο θεό.

Μάλιστα όπως φημολογείται στα παρασκήνια του περιφερειακού Μεγάρου η επόμενη κίνηση του κ. Καχριμάνη θα είναι η τέλεση ολονυχτίας ακολουθίας με τη συμμετοχή του δημάρχου και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μάξιμου με πιθανή ημερομηνία την 6η Αυγούστου, ημέρα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Αυτό που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη είναι ο χώρος της ολονυχτίας, αφού υπάρχουν πολλές προτάσεις, που εξετάζονται με προσοχή.

Ο Τοξοβόλος 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *