Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνω ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί 11-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η 85η διοργάνωση της ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 11-19 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία.

Το Επιμελητήριο στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Οι Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο του Επιμελητηρίουστην 85η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 23.07.2021 το αργότερο, στα στοιχεία επικοινωνίας: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / EnterpriseEuropeNetwork – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ

(e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , Τηλ.: 26510.76589, Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ).

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων: www.cci-ioannina.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *