Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ηλίας Γιάτσιος: Ο Ίκαρος

 


Αν και ήταν αναμενόμενη η καρατόμηση του Ηλία Γιάτσιου όμως προκάλεσε ανάμεικτα αισθήματα στην πόλη μας και ιδιαίτερα στο χώρο της τοπικής Νδ, όπου είχε λίγες συμπάθειες και πολλές αντιπάθειες.

Γαλάζιος αυτοδιοικητικός κληθείς να σχολιάσει την αποπομπή Γιάτσιου, τον παρομοίασε με σύγχρονο Ίκαρο, που θέλοντας να πετάξει πολύ ψηλά, είχε την ατυχία να λιώσουν οι φτερούγες του από τον ήλιο και έπεσε στη θάλασσα των κομματικών αντιδικιών και αλληλοϋποβλέψεων και πνίγηκε!..


Δεν θέλησε όμως να μας πει, ποιος ήταν ο ήλιος που έκαψε τα φτερά του ήρωά μας, αφού – όπως διευκρίνισε – στο νεοδημοκρατικό γαλαξία υπάρχουν πολλοί ήλιοι, που η ακτινοβολία τους είναι επικίνδυνη.

Σε ερώτησή μας, αν θα δοθεί το όνομα του Ηλία Γιάτσιου σε κάποιο μέρος της λίμνης ή έστω κάποιου Ηπειρώτικου ποταμού-όπως έγινε με τον μυθικό Ίκαρο- απάντησε ότι αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του κ. Φίλιου που είναι επιφορτισμένος με τα ύδατα του τόπου μας.

Δυο πράγματα πάντως πρέπει ακόμη να επισημανθούν για την ιστορία του κ. Γιάτσιου, που τόσο άδοξα έληξε την  προηγούμενη Παρασκευή.

Το πρώτο είναι, ότι αυτοί που εν χορδαίς και οργάνοις  μας είχαν ενημερώσει προ διετίας για τον διορισμό του ως προέδρου της  Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης και στη συνέχεια διαφήμιζαν κάθε επίσκεψή του στον τόπο μας, σήμερα κρατούν αιδήμονα σιωπή.

Λέτε -και αυτό είναι το δεύτερο- να έχουν θορυβηθεί από την πληροφορία ότι οσονούπω επίκειται ερώτηση από την Αντιπολίτευση προς τον υπουργό Εσωτερικών για να δώσει στοιχεία στη βουλή για τις ημέρες του  κ. Γιάτσιου ως υπεύθυνου του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *