Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πένθος στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο δήμο Ιωαννιτών

Μεσίστιες κυματίζουν από σήμερα οι σημαίες στο Δημαρχείο της πόλης και στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου. Σαν κεραυνός έπεσε στους τοπικούς ηγέτες το θλιβερό μαντάτο ότι χθες Παρασκευή, 2 Ιουνίου, ύστερα από έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ο Ηλίας Γιάτσιος αντικαταστάθηκε και στη θέση του ορίστηκε ο Δημήτρης Μαραβέλιας.

Η είδηση συντάραξε την πάνω και κάτω πλατεία της πόλης μας, γιατί ο Ηλίας Γιάτσιος ήταν ένας εκλεκτός φίλος του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου μας και η παρουσία του στην πόλη μας, πριν από δύο χρόνια χαιρετίστηκε σαν γεγονός ισάξιο με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Τώρα μένουν οι αναμνήσεις από τις τοπικές περιοδείες, τα κομματικά τσιμπούσια σε διάφορα μέρη των Ιωαννίνων και της Ηπείρου στα οποία συμμετείχε και ο προοδευτικός δήμαρχος Ιωαννίνων και τα ατελέσφορα σχέδια με τις fake φιλοδοξίες του διάττοντα αστέρα της ΝΔ.

Σαν τις fake φωτογραφίες, αγκαλιά με τον πρωθυπουργό, που αναρτούσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο face book ο απελθών παρολίγο σωτήρας μας για να εντυπωσιάσει τους ιθαγενείς, οι οποίοι από χθες υποβάλλουν τα σέβη τους στις νέες εξουσίες. 

Ηλία, θα σε θυμόμαστε και καλή επιτυχία στα νέα σου σχέδια…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *