Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κραυγή αγωνίας των εντατικολόγων του ΓΝ Καβάλας για όσα συμβαίνουν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

 

Με επιστολή τους στο Δ.Σ της ΟΕΝΓΕ οι εντατικολόγοι του ΓΝ Καβάλας, αφού διεκτραγωδούν με τα μελανότερα χρώματα τις συνθήκες εργασίας τις οποίες βιώνουν και την αντιμετώπιση των προϊσταμένων τους, ζητούν την συμπαράσταση του συνδικαλιστικού τους φορέα.

Οι εντατικολόγοι καταγγέλλουν ότι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας που βάσει απόφασης του ΔΣ νοσηλεύει 9 ασθενείς, σε μια νύκτα βρέθηκαν να νοσηλεύουν 12 και την επομένη 18 ασθενείς ( covid και μη) σύμφωνα με τις προφορικές εντολές και οδηγίες από το ΕΚΕΠΥ και την 4η ΥΠΕ.

Ενώ σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας απαιτούνται 10 εντατικολόγοι, στη ΜΕΘ υπάρχουν μόνο 6, με αποτέλεσμα να κάνει ο καθένας 14 ενεργές εφημερίες το μήνα με ό, τι συνεπάγεται αυτό για τη ζωή τους και την ετοιμότητά τους.

Και ενώ ο αριμός των ασθενών covid δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 12, στον δυσβάταχτο αυτό φόρτο εργασίας προστέθηκε με διαταγή της 4ης ΥΠΕ και η συνδρομή της ΜΕΘ Ξάνθης με 3 ενεργές εφημερίες το μήνα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως αναφέρουν οι εντατικολόγοι του Νοσοκομείου Καβάλας, η διοίκηση τους ενέπλεξε και στη διακομιδή διασωληνωμένων ασθενών, διατάσσοντας συνάδελφο που είχε ενεργή εφημερία, να συνοδεύσει βαρέως πάσχοντα στη Θεσσαλονίκη. Σαν συνέπεια των διαμαρτυριών μας και της εξωφρενικής κατά τους διοικούντες απαίτησης του συναδέλφου να εφαρμοστούν στη διακομιδή οι επιταγές του ΚΕΣΥ, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας με έγγραφό του απαγόρευσε «ρητώς» «από τούδε και στο εξής» να εφαρμόζονται οι αποφάσεις του ΚΕΣΥ.

 “Ο τρόπος λειτουργίας μας δεν έχει κανένα επιστημονικό έρεισμα, εκθέτει σε κίνδυνο ζωές και μας αφήνει εκτεθειμένους ανά πάσα στιγμή στις όποιες νομικές συνέπειες” τονίζουν οι έξι εντατικολόγοι του νοσοκομείου.

Ολόκληρη η επιστολή ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *