Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Παντελής, ο Αμυράς, το photoshooting και η πετσέτα!

 

Σχολιάζει ο αυτοδιοικητικός 

 
Είναι να γελάς και να κλαις με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας με τη μεταφορά διάφορων τμημάτων κλειστών σταδίων, που κατασκευάστηκαν, πριν από 15 χρόνια, όπως κερκίδες φώτα, πόρτες, μπασκέτες και άλλα, μεταφορά που πολυδιαφημίζεται στα τοπικά ΜΜΕ από τον Βουλευτή Ιωαννίνων και Υπουργό προστασίας του Περιβάλλοντος Γ.Αμυρά αλλά και τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Π.Κολόκα.

 Άραγε, οι εν λόγω κύριοι, έχουν την αίσθηση, ότι δημιουργούν με αυτές τις “πρωτοβουλίες¨ αθλητική αναπτυξιακή προοπτική στην ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ή νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς;

 Δεν έχουν αντιληφθεί ότι τα καθρεφτάκια δεν μοιράζονται σε κοινωνίες αναπτυγμένες αλλά σε κοινωνίες υπανάπτυκτες.

Καλό είναι το photoshooting και η αυτοπροβολή τους σε μια εποχή που υπάρχει και το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. 

Όμως σαν νέοι άνθρωποι και πολιτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι έργα αθλητικής αναπτυξιακής προοπτικής είναι, τα νέα στάδια, τα νέα κολυμβητήρια, τα νέα δημοτικά γυμναστήρια, τα μεγάλα events, η κατασκευή σύγχρονων κέντρων που θα προσελκύσουν προετοιμασίες μεγάλων αθλητικών συλλόγων και τέλος είναι η επίλυση των ζητημάτων της Παμβώτιδας, που με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις θα μπορούσε να γίνει εκ νέου προορισμός προετοιμασίας ολυμπιακών κωπηλατικών ομάδων και όχι η μετατροπή της πόλης σε χωματερή πεπαλαιωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων του Κέντρου.

Δεν είναι για χειροκρότημα ούτε οι ίδιοι αλλά ούτε και οι αρμόδιοι που προφανώς τα ξεφορτώθηκαν και η δήλωση μάλιστα του κ. Π.Κολόκα ότι έδωσε μάχη μαζί με τον Βουλευτή και τον Περιφερειάρχη για να τα πάρουμε, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.

Με ποιους, άραγε, κ. Κολόκα, δώσαμε την μάχη; Μήπως με το Κολοκοτρωνίτσι του Περίανδρου Πώποτα ή με τον Πλάτανο του Πέτρου Φιλιππίδη;

Είναι καιρός να σοβαρευτούν οι πολιτικάντηδες της συμφοράς κάποια στιγμή και να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν άλλο για πολύ τους πολίτες αυτής της περιοχής.
Ίσως σε κάποιους αυτά τα απαρχαιωμένα επικοινωνιακά τεχνάσματα να πιάνουν αλλά στην μεγάλη εικόνα δεν πιάνουν και δεν πουλάνε, τέτοια παλαιοκομματικά τερτίπια.

Έχουμε μάλιστα τη βάσιμη υποψία, ότι όταν θα έρθουν αυτές οι εγκαταστάσεις, θα γίνει διαβούλευση όχι με βάση τις ανάγκες της περιοχής μας αλλά με κριτήριο, ποιοι δήμαρχοι μας έχουν βοηθήσει στις εκλογές αλλά και ποιες περιοχές παρουσιάζουν ενδιαφέρον προς άγραν εκλογικής πελατείας και εκεί θα πάνε και τα ξεφορτωμένα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο κος Αμυράς μας είπε χθες, ότι κάποιες πόρτες θα πάνε και σε ΚΑΠΗ! Αυτή και αν είναι αθλητική αναπτυξιακή προοπτική!!!
Τέλος να σημειώσουμε, ότι οι δυο αθλητικοί ευεργέτες δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν καμιά δεκαριά φορές τον κο Περιφερειάρχης μας, για τις προσπάθειες και την μάχη που έδωσε!
Πετσέτα να πάρετε!!!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *