Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε πολιτικό vertigo η κ. Μαργαρίτα Κιτσανού

 



Μπορεί ο δήμαρχος Ελισάφ να μιλά συχνά, στοχεύοντας τους αντιπάλους, για ανίερες συμμαχίες αλλά σε αυτό το σπορ, επιδίδεται ο ίδιος και μάλιστα με περισσή επιτυχία. γεγονός που θα του γίνει στο τέλος μπούμερανγκ.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς: Στη συζήτηση για τη ΣΧΕΔΙΑ πριν απο λίγες ημέρες, έλαβε μέρος και η Μαργαρίτα Κιτσανού, ιατρός, μέλος του ΔΣ της ΣΧΕΔΙΑ τοποθετημένη εκεί από τον Ιατρικό σύλλογο Ιωαννίνων.

Με άλλα λόγια για τους μη γνωρίζοντες η κ. Τσιάρα, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, επιφανές στέλεχος της ΝΔ και εκλεγμένη με την παράταξη Καχριμάνη της ΝΔ στην Περιφέρεια Ηπείρου. τοποθέτησε την κ. Κιτσανού, στέλεχος του ΚΙΝΑΛΛ- ΠΑΣΟΚ και μέλος της αντιπολιτευόμενης τον κ. Καχριμάνη, παράταξης του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια “ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ” στη ΣΧΕΔΙΑ.

Και τι έκανε η κ. Κιτσανού στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου;


Υπεραμύνθηκε του επιστημονικού συνεργάτη της ΣΧΕΔΙΑ και άφησε να εννοηθεί στο σώμα ότι ο Πρόεδρος της ΣΧΕΔΙΑ «δεν λειτουργεί σωστά στο ΔΣ, ότι θα πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις σωστά και να λειτουργεί σωστά».

Δεν κάνει βέβαια εντύπωση σε κανέναν η ταχτική της κα Κιτσανού, αφού με τον επιστημονικό συνεργάτη καθώς και τον Δήμαρχο είναι ορκισμένοι στον Ιπποκράτη και οι κοινές διαδρομές τους μετρούν πολλά χρόνια πίσω, άλλωστε είναι γνωστό οτι στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές η ίδια στήριξε τον υποψήφιο για Δήμαρχο κ. Ελισάφ και οι πολιτικές κάρτες της βρίσκονταν σε περίοπτη θέση στο εκλογικό του Κέντρο.

Στους κόλπους βέβαια του ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστές οι διαδρομές και ακόμη γνωστότερο ότι η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ουδέποτε είχε καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΣΧΕΔΙΑ αλλά από αυτό, μέχρι να ακολουθεί τη γραμμή ΤΣΙΑΡΑ-ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ στο θέμα της ΣΧΕΔΙΑ, υπάρχει μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ δρόμος.

Θα πει κανείς όμως, ότι ίσως η κ. Κιτσανού να ζήλεψε και τις διαδρομές της κας Μπραίμη και του κ. Γοργόλη, οι οποίοι αμφότεροι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο εκλέχτηκαν στην Περιφέρεια με τον Α.Καχριμάνη αλλά κέρδισαν και θέσεις εξουσίας.

Πρόεδρος πλέον η κα Μπραίμη, Αντιπεριφερειάρχης (αναβαθμισμένος) Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης ο κος Γοργολης.

Όπως και να έχει, όλα θα αποδειχθούν το επόμενο διάστημα για την κ. Μαργαρίτα Κιτανού και αν θα συνεχίσει την πορεία της στον ιδεολογικό και πολιτικό της χώρο ή θα κάνει την υπέρβαση, μιας και βρίσκεται σε ώριμη ηλικία.

Πάντως η περίπτωσή της καταρρίπτει το εφεύρημα του
δημάρχου για τις “ανίερες συμμαχίες” που τον αντιμάχονται, γιατί
αποδεικνύεται ότι και ο ίδιος τις χρησιμοποιεί και μάλιστα με επιτυχία,
οσάκις του είναι απαραίτητες.

 Όσον αφορά δε την σύμμαχο του κ. Ελισάφ κ.
Κιτσανού, ας σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η παρουσία της στο Περιφερειακό
συμβούλιο δεν θυμίζει σε τίποτε την λαλίστατη και μάχιμη σύμβουλο απέναντι στο τότε
Νομάρχη Α.Καχριμάνη, όταν η ίδια ήταν εκλεγμένη με την παράταξη του
Μ.Χατζηεφραιμίδη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *