Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παύλος Πολάκης: Η Σοφία Νικολάου είναι κραυγαλέο παράδειγμα της λαμογιάς του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη

 

«Η κυρία Νικολάου, είναι το πιο κραυγαλέο παράδειγμα του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη, της τέχνης της λαμογιάς, η οποία εδώ και ένα χρόνο έχει επιδοθεί σε ένα όργιο απευθείας αναθέσεων για την αγορά υπερτιμολογημένων υλικών για τις φυλακές», είπε Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, Παύλος Πολάκης.

Εξηγώντας το περιεχόμενο των 92 σελίδων της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε μαζί με τους κυρίους Σπίρτζη και Ξανθόπουλο στην Εισαγγελία, ανέφερε: «Από πέρυσι τον Μάρτιο με αναρτήσεις και δημόσιες καταγγελίες, έχουμε αναδείξει πολλές φορές με στοιχεία και αποδείξεις τις υπερκοστολογημένες απευθείας αναθέσεις, το κόστος των προμηθειών, το πόσο έπρεπε να κοστίζουν τα ίδια υλικά που προμηθεύτηκε το δημόσιο από τις ίδιες εταιρείες, σε άλλες πολλές περιπτώσεις».

«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ζημιά του δημοσίου είναι υπολογισμένη με ακρίβεια όπως φαίνεται από τις τιμές τις οποίες παραθέτουμε, αλλά κανένα ΜΜΕ δεν πρόβαλε. Υπάρχει υλικό που προμηθεύτηκε νοσοκομείο αντί του ποσού των 3 ευρώ και η κυρία Νικολάου έκανε προμήθεια του ίδιου υλικού, αντί του ποσού των 15 ευρώ, σε πενταπλάσια τιμή.

Υπάρχουν εταιρείες οι οποίες δημιουργήθηκαν δυο-τρεις μέρες πριν την απευθείας ανάθεση ή άλλαξαν το καταστατικό τους, μόλις μερικές μέρες πριν αναλάβουν την προμήθεια με απευθείας-ανάθεση. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της προμήθειας υλικών απολύμανσης (χλωρίνης) για τις φυλακές, αντί του ποσού των 234.000 ευρώ, σε μια εταιρία που φτιάχτηκε μια μέρα πριν. Αυτά είναι σκαστές παρανομίες, είναι κακουργήματα, η ζημιά αποδεδειγμένα και με στοιχεία βαρύνει το Δημόσιο και ανέρχεται σε 2.198.000 ευρώ. Η διαδικασία μυρίζει μπόχα και δυσωδία».

Ο Παύλος Πολάκης επισήμανε και τις υποθέσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη. Ο πρώην υπουργός, τον κατηγόρησε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του κράτους, ολόκληρη υπηρεσία του υπουργείου, η Τεχνική Υπηρεσία είναι στελεχωμένη από μετακλητούς υπαλλήλους. Κι ακόμη:

«Ο κ Μηταράκης έδωσε 6.200.000 ευρώ για παροχή νομικών συμβουλών για τη συγγραφή των συμβάσεων δημιουργίας τεσσάρων δομών φιλοξενίας προσφύγων σε τέσσερα νησιά, ένα έργο προϋπολογισμού 120 εκατομμυρίων ευρώ. Κανονικά αυτή η αμοιβή θα έπρεπε να είναι περίπου 250 χιλιάδες ευρώ!»

Αναφορικά με την υπόθεση Καλογρίτσα: «Πρόκειται για το απόλυτο ξεφτιλίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι μια στημένη Προανακριτική, με τον Μητσοτάκη να χρησιμοποιεί τον Καλογρίτσα ως μπροστινό για να κάνει παιχνίδι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παππά, επειδή δεν θέλει να δώσει τα 3 εκατομμύρια που έλαβε».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *