Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων: Κινητοποίηση ενάντια στο αντιεργατικό Νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη

 

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι Οργανώσεις Μελών Ιωαννίνων με την συμμετοχή μελών της ΝΕ και της βουλευτή του Νομού ΜερόπηςΤζούφη, πραγματοποίησαν εξορμήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων και σε εργασιακούς χώρους με μοίρασμα φυλλαδίων προκειμένου να ενημερώσουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους για το σχέδιο νόμου Μητσοτάκη – Χατζηδάκη για την κατάργηση του 8ώρου και των συλλογικών συμβάσεων καθώς και τη θεσμοθέτηση απλήρωτων υπερωριών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ιωαννίνων ενημερώνει ότι “θα συνεχίσει τις περιοδείες στις γειτονιές και σε χώρους δουλειάς, θα συνεχίσει να δίνει την μάχη στο πλευρό των εργαζομένων ώστε να ανατραπούν τα αντεργατικά και βαθιά αντικοινωνικά σχέδια που επιθυμεί να νομοθετήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *