Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ remake;


Αγαπητέ Απόκαυκε,
Ω πεπειραμένε παρατηρητά, πώς σας ξέφυγε ο προφανής συμβολισμός; Ως γνωστόν, η ΝΔ διαθέτει κοινοβουλευτική πλειοψηφια με 158 βουλευτές. Μαγικός αριθμός λοιπόν το οκτώ!
Η μικρά Αριστοτελία δεν είχε έρκος οδόντων την στιγμή που έπρεπε και κορόιδευε ιερά και όσια! Δεν γλύτωσαν από την πικρόχολο ειρωνεία της όχι μόνον πατρίς, θρησκεία, οικογένεια αλλά και ο Αντωνάκης Σαμαράς (τέως Πρόεδρος Πο.ΛΑΝ, ΝΔ κλπ).
Έγραψε λοιπόν ένας μικρομεσαίος Σαμαρείτης, ο βουλευτής Αχαίας Ανδρέας Κατσανιώτης, ότι πρέπει η μικρά Αριστοτελία να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη και να κλειστεί σε μοναστήρι θηλέων, κατά προτίμηση στις πατρώες Θήβες. 

Ένας λοιπόν ο αυστηρός Ανδρέας και ένας ο θιγείς Αντώνης μας κάνουν δύο. Απομένουν ακόμη έξι …

Κοιτάχτε τώρα κάτι συμπτώσεις:
Έξι σαμαρείτες βουλευτές έκαναν like στην πολυσυζητημένη ανάρτηση (Καραγκούνης, Χρυσομάλλης, Στεφανάδης, Βαρτζόπουλος, Γιαννάκης, Μπαραλιάκος)
Οι δύο είναι και γιατροί σαν τον Συμπιλίδη!
Αποκαυκίδιον το αριστοτελικόν

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *