Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΕΡΑ25: Χωρίς self – test χιλιάδες εκπαιδευτικοί με ευθύνη των σχολαρχών

 


Ερώτηση στους υπουργούς Παιδείας, Εργασίας και Υγείας κατέθεσε το ΜΕΡΑ25 σχετικά με τον «υγειονομικό κίνδυνο και την αδήλωτη εργασία στην ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Παραθέτοντας τις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ για το άνοιγμα των ιδιωτικών σχολείων, το ΜΕΡΑ25 κάνει λόγο για «υγειονομική βόμβα πρώτου μεγέθους». Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδα, οι σχολάρχες δεν δήλωσαν στην πλατφόρμα myschool 7.000 εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό (οδηγούς, συνοδούς κ.ο.κ.) «για να φοροδιαφύγουν και να μην καταβάλλουν νόμιμες αποδοχές», γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό τους από τα self-tests.
Το ΜΕΡΑ25 επισημαίνει τον κίνδυνο διασποράς του ιού αλλά και την εργοδοτική παραβατικότητα, ρωτώντας τους υπουργούς:

1. Πώς και πότε προτίθεστε να ενεργήσετε προκειμένου να καλυφθεί το άκρως επικίνδυνο κενό πρόσβασης εκπαιδευτικών σε δωρεάν αυτοεξέταση; Υπάρχει εκ μέρους ΥΠΑΙΘ και ΥΥ πρόθεση για διενέργεια συχνότερων δωρεάν ελέγχων σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό;

2. Πώς και πότε προτίθεστε να ενεργήσετε προκειμένου να δηλωθούν με ακρίβεια και ορθότητα τα στοιχεία των πραγματικά εργαζόμενων εκπαιδευτικών στην πλατφόρμα myschool και να διερευνηθούν τυχόν μέχρι τώρα ευθύνες της εργοδοσίας;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *