Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων διοργανώνει ανοιχτή συνέλευση την Κυριακή 11 Απρίλη στις 6:30 στο Θεατράκι στη Σκάλα.

 


Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης  να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευση που διοργανώνει την Κυριακή 11 Απρίλη στις 6:30 στο Θεατράκι στη Σκάλα. 

“135 χρόνια μετά την αιματοβαμμένη Πρωτομαγιά του Σικάγο για το 8ωρο, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει νόμο για την επιβολή της 10ωρης εργασίας και την κατάργηση αμοιβής των υπερωριών. Η κατάργηση του 8ωρου, των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας καθώς και βασικών συνδικαλιστικών δικαιωμάτων αποτελούν κορυφαίο χτύπημα στα δικαιώματά μας και στον ίδιο το σκοπό της ύπαρξης αλλά και στη δράση των συνδικάτων” τονίζεται στο κάλεσμα που απευθύνεται στους εργαζόμενους της πόλης για συμμετοχή στην συνέλευση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *