Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ένωση Ξενοδόχων: Η Ήπειρος και τα Γιάννενα χρειάζονται μεγάλα έργα υποδομών για να αναπτυχθούν

 

” Η Ήπειρος και τα Γιάννενα χρειάζονται μεγάλα έργα υποδομών για να αναπτυχθούν” τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων σε επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς.


“Η Ήπειρος αποτελεί μία από τις φτωχότερες Περιφέρειες της Ελλάδας με πολύ
υψηλά ποσοστά ανεργίας, ενώ βρίσκεται και στις πρώτες θέσεις των
μακροχρόνια ανέργων. Κατατάσσεται μάλιστα  στις
λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες μαζί με την Ανατολική Θράκη και το
Βόρειο Αιγαίο.”
“Δυστυχώς στην Ήπειρο και εν συνεχεία στο Νομό Ιωαννίνων όλες αυτές οι προοπτικές για άλλη μια φορά ματαιώνονται καθώς μένει εκτός του σχεδίου Ανάκαμψης η ολοκλήρωση του Διευρωπαϊκού οδικού άξονα της Ιόνιας με την Κακαβιά, ενός αυτοκινητόδρομου που θα άλλαζε τα δεδομένα ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας στους τομείς του Τουρισμού, του Εμπορίου και τωνΜεταφορών.Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η απένταξη του αγωγού φυσικού αερίου “Κομοτηνής-Θεσπρωτίας” από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 -2030 για την τροφοδοσίατης Ηπείρου με φυσικό αέριο για την επόμενη δεκαετία” αναφέρεται στην επιστολή.

Συνεχίζοντας η Ένωση Ξενοδόχων θίγει το πρόβλημα της Εγνατίας οδού, η οποία δεν έχει δεύτερη έξοδο προς την βορειοδυτική πλευρά των Ιωαννίνων (με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη της περιοχής ) καθώς επίσης και το πρόβλημα  της έλλειψης ικανοποιητικού εμβαδού για την εξυπηρέτηση των επιβατών στον χώρο αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται επιπρόσθετες δυσλειτουργίες στην περαιτέρω ανάπτυξη του.

Τέλος στην επιστολή, με αφορμή την αναβολή της μετεγκατάστασης του κλειστού γηπέδου ξιφασκίας στα Ιωάννινα λόγω της μετατροπής του σε εμβολιαστικό κέντρο, θίγεται και το πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων στα Γιάννενα και ζητείται στα πρότυπα της ανάπλασης του Βοτανικού, που προωθεί ο δήμος Αθηναίων, να γίνει κάτι ανάλογο και στα Γιάννενα, “σε ένα παροπλισμένο στρατόπεδο στα όρια του δήμου, όπου θα μπορούσε και
εκεί να γίνει μια τετραπλή αστική ανάπλαση ανάλογη της Αθήνας,
αλλάζοντας την εικόνα των Ιωαννίνων για τις επόμενες δεκαετίες.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *